lördag 14 maj 2011

Jag gjorde det!

Ni som hängt med kanske minns att jag tog ett beslut i januari? ..Behöver ni friska upp minnet? http://barba-mamma.blogspot.com/2011/01/jag-ar-fralst.html

Jag satte ett för mig rimligt mål till i slutet av maj och gissa vad? Jag är där nu! Jag gjorde det!!! Är GRYMT stolt över mig själv.. Men framförallt lättare, piggare, gladare och starkare!

Var det svårt? Jobbigt? NEJ! Jag hade ju bestämt mig! Det är det, mina vänner, som är hemligheten! "Allt går, om du verkligen vill" - Thats it!
Nu återstår bara att klamra sig fast vid sitt "nya liv"... För mig kommer det inte innebära några svårigheter som jag kan tänka mig i dagsläget. Jag trivs alldeles för bra med all nyvunnen energi jag har i kroppen för att låta det gå åt helvete! : )

TACK till min underbara familj! ..Till pappa som skippat redningen i såsen till söndagssteken..haha! ...Till Alex som hela tiden pushat och med enkla medel hjälpt mig komma igång med träningen! ...Till Johan för alla dunk i ryggen och all pepp!
TACK till mina underbara vänner... För att ni tror på mig, peppar, inspirerar... och inte inlett mig mer än nödvändigt i frestelse! haha!
Sist men inte minst.. TACK till bästa Jeanette Svärdby för att du gav mig verktygen som behövdes för att kunna laga det som var trasigt och nyckeln för att låsa upp det som var/fortf delvis är låst! ; )


Jag känner mig.... fri!

4 kommentarer:

lotta sa...

Underbara du, ja du har vart jätteduktig, snygg var du innan oxå, men jag förstår vad du menar, kramar

Ina sa...

Härligt, underbart och bra jobbat!
Du såg då synnerligen fräsch ut sist jag såg dig, trots bandage... :-)

Kramar K

Anonym sa...

Nu skulle man ju vilja ha en GILLA knapp Maria!!!! Lyckliga duktiga du! Självklart kan du hålla det här, det kommer att gå lätt som en plätt vännen!
Kramar
Cissi

Frun i huset sa...

sååååå trevligt å se dig, eller typ HALVA dig ;) för när jag lärde känna dig var du liampregnante.. sen gick det ju inte lååång tid innan du smällde till med en leopold.. bra jobbat vännen!! så snygg, så fiin och sååå du trots en massa mindre kilon