söndag 8 maj 2011

Premiärövernattning i Masarotsvika!

Ja i helgen var det äntligen dags att slå läger i det stora lugnet!
Jag älskar det stället.. Så tyst, så primitivt, så fridfullt och fantastiskt! Barnen älskar det också.. Det är sannerligen en fröjd att se dem kuta omkring som småtomtar, fullkomligt nöjda med att bara vara! Man känner sig rentav lite lyckad som människa då de är fullt kapabla att klara sig utan alla bekvämligheter, leksaker och TV-program! Ett par brädbitar blir till en bongård och en kotte blir en fågel... Mina barn är välsignade med en otrolig fantasi.. Härligt att se!
För Johanna och Loke var det premiär på riktigt då de aldrig varit där och vi får väl lov att säga att det blev en fullträff! : )
Vi hade en otrolig tur med vädret, inte minst på söndagen, så vi tillbringade större delen av tiden på altanen. Huuur mysigt som helst! Aktiviteterna bestod mestadels av grillning, kurragömma, kaffekokning, surr, fnitter och Yatzyspel! Sen tillkom även lite blodigt sax-trauma, rosédrickning och ond bråd död för en groda...
På söndan fick vi lunchsällskap av två stukade men fina pojkar från byn (Alex och Lidström)! Leopold har hittat ännu en favorit då han blev alldeles galen i Tobias! Fick inte en lugn stund pojkstackarn...haha!Började lördagen med ett varv i spåret.. Blev bara tvungen att stanna upp och beundra bybäcken i morgonsol..Mysfaktor: SKYHÖG! : )

5 kommentarer:

Lotta sa...

Men guuuud va myyysigt, hade velat vara mä, kramar på er

Biggan sa...

Där skulle jag också trivas:-)....men jag undrar en sak...varför har du lindat handen???? Stupat i spåret eller....hi hi hihi

mia sa...

Nej. Körde en sax i handen... Det är hemskt mycket synd om mig!!! : P

sanna sa...

du är så otroligt VACKER!

mia sa...

tsss... Sanna hjärtat.. : )