tisdag 3 april 2012

Några rader ur Uppenbarelseboken

Hade faktiskt tänkt mig en dag i stan på egen hand och få massor av ärenden uträttade.. Men så ville minsteman hellre hänga på än att gå på dagis.

Vi fick faktiskt FLER ärenden uträttade än som va tänkt..!
Passerade t.ex. H&M och Leopold påpekar att han vill han nya snygg-byxor.. Alldeles öm av dåligt samvete (med tanke på de "gamla ärvda trasor" han får gå i) slank vi in.
Nu råkar jag ha två ytterst medvetna och klädintresserade grabbar... Så när vi kom ut därifrån kändes mitt VISA lika lätt som den nöjda pojkens trippande steg!

Sen ville han kolla på nya dojor. Jag försökte muta honom med ett besök på leksaksaffär'n först...men icke! Tack och lov fanns inte Spiderman-skräpet han spanade in i rätt storlek. Hatar att lägga pengar på skräp.

...Så vi gjorde ett besök på Lekplaneten istället där han hittade en burk prutt-slime. KUL! Den köper vi! ...Minuterna senare var hela pojken fullsmetad med prutt-slime-fläckar. Ser ungefär ut som torkat tuggummi. Vi blev lika äcklade bägge två och burken åkte i soporna. Välplacerade pengar..

Lyckades iaf med en hel del andra lyckade inköp, iform av påsk- och födelsedagspresenter! ..Eller ja, det återstår väl att se! :)

Tog en chansning och besökte min optiker för att se om mina glas hunnit komma...å de kom! Med dagens post! :) Yiiihaaa!!
När hon hängde på mig dem blev min första reaktion: "SHIT! Vad är upp och ner?! Ska det verkligen va så här??? Jag ser INGENTING!! ..JAG MÅR ILLA!!!"
När jag sedan vände blicken mot affären tvärs över och tydligt såg ansiktsdragen på expediten där bakom kassan började jag skratta.. Högt och hjärtligt! Sicken uppenbarelse!! ...Alltså inte själva expediten, utan det faktum att verkligen SE! :)

Fick rådet att titta på TV mkt ibörjan med brillorna på för att vänja hjärnan vid mitt förvärrade brytningsfel.. Hmmm.. Det som jag är såååå bra på... NOT!
När jag klev in i butiken landade min gamla, "dåliga" syn, direkt på veckans erbjudande; "Ett par Ray-Ban solglasögon i din styrka, på köpet". Nu var ju jag förra veckans kund..
Men tack vare min stora käft och argumentet att jag faktiskt inte betalat glasögonen än och inte kunde betraktas som kund ännu, fick jag ett par såna oxå. Illamåendet lättade lite.. ;)


Två bågar. Två jag. Två personligheter?? Det här blir intressant... Ser ytterst nördigt intelligent ut i mitt andra par iaf, om jag får säga det själv!

Inga kommentarer: