fredag 2 september 2011

Fick frågan häromdagen; Har jag nånsin dåliga dagar?!

Svaret: Visst har jag det. MEN! Börjar de skitdåligt brukar jag verkligen försöka anstränga mig för att "göra om göra rätt".... Så en riktigt dålig heldag...? Nä. Inte på väldigt väääääldigt länge iaf! : )
Idag t.ex. började allt jättebra! Fick sovmorgon av smågryn och sen tjusade vi läääänge i sängen innan Leopold krävde att jag klev upp och kokade "Guldlockgröt" (=Mannagrynsgröt)..
Allt flöt på i Tiddelipom-moves tills strax före lunch..då gick något heeelt fel och vi var osams, alla tre med varann, inom 5 minuter... Gapade, skrek och grinade.. Men så har vi ju kommit på det, jag och mitt äldsta hjärtegryn Liam att det är HELT OK att bryta ihop..bara man släpper det å kommer igen! Så det gjorde vi..
Jag och Leopold bakade tårta till storebrors ära på dopdagen å sen blev det kramkalas å gofika!

Mina fina fantastiska söner.. Jag älskar er, mest av allt i hela världen och fler varv runt den än någon, någonsin kan räkna!

1 kommentar:

Ida sa...

Men jag säger som du fina människa säger:Var har ni varit hela mitt liv?!?! (Och varför har jag inte hittat hit heller?!) Du har ju den mest positiva inställningen till livet jag vart med om! Underbart att läsa, och fasiken va glá jag blev nu! Stor kram till dig, från henne som skulle bju på rosé i husvagnen ;)