torsdag 19 maj 2011

Mitt livs första 999 kronors jeans!

..Joråserruatt! Igår gick man in på Carlings och slog näven i disken!

"Ett par apsnygga Levis Curve ID tack!"

En mycket tillmötsgående expedit gjorde mig till viljes och skickade in mig i provhytten. Efter lite stånkande satt de där de skulle och pojken frågar:

"Gick det bra? Fick du igen dom?"

.."Jaarå! Inga problem!" svarar jag glatt (och lite svettig) bakom skynket.

"Ok, då hämtar jag en storlek mindre!" säger han.

Efter en härlig brottningsmatch som slutade med att mina bukorgan numer är placerade i thorax hörs ett "Nååå..?" från butiken.

Håller andan och väser "Joförfanjagfickigendommendetärdefinitivtintemeränså!".

"Utmärkt! Då är det dom du ska ha! Det SKA vara jobbigt den första tiden!"

"Mhm..menhurskajagtillexempelkunnasittaidehääär???"

"Sitta?!DET går inte! Du får liksom slänga omkull dig!"


Hahahaha!! Så igår kväll fick grabbarna sparka boll inomhus och mamman va målvakt! : )


Höll verkligen på att få ett bryt efter ett par dagars karantän så en Birstatripp gjorde oss gott! Passade även på att ta en fika och fnittra lite med Johanna och Loke på Waynes! Innan vi for hem var vi in på Willys en sväng. En mkt snabb sväng. Grabbarna satt i kundvagnen och sjöööng alla möjliga fjantiga låtar för full hals! Ju mer jag fsökte hyssja dem desto högre toner tog de.. Å sen gapskrattade de.... När jag kom till kassan sa jag att jag hittat en kundvagn med två galningar i och bad henne att hon skulle efterlysa ägaren till dom...för det var DEFINITIVT INTE jag! Hrm!


Idag åker min älskade Jannice till Kalymnos för en välförtjänt veckas sölande... Ha en fabulous vecka hjärta!!

Det innebär att det bara är 1 vecka tills vi KANSKE åker till Mallis!! Mm...det är spännande nu.. Ingen koppa på Liam än men det känns ju onekligen som om det bara är en tidsfråga.. Inte mkt att göra, bara vänta och se! ..Men hoppet är det sista som överger oss!


Helgen blir inte riktigt som jag trodde för ett par dagar sedan.. ; ) Tack vare bästa Johan och Alex är jag entledigad från uniformen på fredag em/kväll! Då far jag till staaan och välter uteserveringar med världens bästa Lotta! Jihoo!! Sen skulle vi tydligen göra ett studiebesök på Dalton´s oxå! Med en sådan fantastisk vapendragare kan kvällen inte bli annat än just fantastisk!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha ha ha! MIA! Du berättar så otroligt bra och rooligt...underbar blogg av en underbar människa!
//Nettan