torsdag 21 april 2011

Det kryllar av pusskärringar!!

Ja jisses, jag trodde mitt hjärta skulle brista i morse då vi i vanlig ordning sammanstrålade med kompisarna från dagis och inväntade...... PÅSKHAREN!!
Det kryllade av små-kärringar som man bara ville pussa opp! gudomligt söta....stora som små! ; ) De allra minsta blev bara ännu sötare pga sin stooora skepticism till detta obegripliga happarajs! (...bland hundbajs!!!)
"Mammas lilla Lisa" tittar skeptiskt på godisskålen och undrar vad i hlvt som pågår egentligen?! En stor vit kanin försöker lura i henne nå jäkla lycko-piller...?? Kan riktigt se hur mammans (Finaste syster CB - TACK för igår förresten!! ;) förmaningar ringer i skallen redan nu..... ; )Sötgumman Mollie var minst lika skeptisk hon men tyckte ändå bättre om haren än den konstiga gubben på VC.... : )


...Kan hända de stötte på denne filur även i år......? ..Stackars, Stackars barn...


Efter morgonens bedårande tiggar-runda sket vi i Blåkulla och gjorde en Birsta-tripp istället..... Vilken INTE motsvarade alla mina fruktansvärda förväntnigar!! : ) Det hela gick oerhört smärtfritt, så vi tog oss en tur till Stenstan oxå! Där kastade vi småsten i Selångersån och gick på Lekplaneten där Liam fick sätta sprätt på sina födelsedagspengar! Underbart! Vilket väder vi hade! Vilka ungar jag har!! : )
Hemma provade vi de nya grejerna, åt delikatessköttbullar och snabbmakaroner till middag, spelade Pettsson Memory och läste "Kråke och djuren i skogen" som godnattsaga.....
Där och då kom Dagens Liam, då jag frågade (/läste ur boken) om vilken skogens konung är(?) och Liam vrålar:
"PAAAPPAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
GLAD PÅSK på er allihop!!

1 kommentar:

Eva sa...

För Liams kommentar: Jag smälter fullständigt! Det är ju så det ska vara! Glad Påsk, Mia och barnen! Kramar från Ljunga...