måndag 17 maj 2010

(SUCK!!) ..Vad är en tjejkväll på skogen......

.....Mot en urmysig helg med kalsongklädd jämte (pga av den tryckande värmen givetvis...), mer pengar i kassan och en mindre bakfylla?? ...Inte så tokig faktiskt! ...Inte så tokig aaalls! ; )

Okej, okej... Jag har våndats, slitit mitt hår, räknat mina pengar...om och ooom igen..., suckat, pustat och frustat, hoppats på mirakel (alt. tipsvinst/arv) men förgäves... Jag höll mig helt enkelt undan för de övriga deltagarna förra veckan för att slippa höra talas om härligheten...haha!!
...Vad jag pratar om egentligen?? Årets tjej-fäst som gick av stapeln (utan mig..) i helgen som va! Redan till påsk fick jag ett ägg av CB och Nettan med en oemotståndlig inbjudan till detta evenemang... Hoppade jämnfota den dagen av glädje och förväntan! ..Men, så fick Frk Modin dra i handbromsen i sista stund då spargrisen såg svältfödd ut och jag dömde mig själv till samhällstjänst.... : (

Redan på fredagskvällen stillades ångesten över detta "misslyckande" då fin klev in genom dörren med sitt underbara jag och Sushi från Ösd! LYX! (Han hade tänkt köpa blommor oxå.... ; )
Under helgen och närvaron av min stekheta jämte kom jag på att det inte alls är så dumt med en lägenhet som blir som en sauna om sommaren.......Inte dumt alls! ...Utan i själva verket genialiskt! ; ) (Fan vad här ska eldas på i vinter...höhö!!)
Helgen bjöd alltså på underbart väder och sällskap och plötsligt var den över! Kom hem från jobb på söndagförmiddag till en gapande tom lägenhet.. Fin fick åka tidigt på morgonen för att hinna till seriepremiären som skulle gå av stapeln på hemmaplan (Fin är tränare för prins W´s fotbollslag..) Hackås mosade Klövsjö med 12-0! : )

I morse hämtade jag grynen tiiiidigt då pappan skulle ut på jobb! Vi tog en sväng upp på Jala innan dagis för att ta pulsen på Moffa, Tommy å husbygget... Å jösses vad det spikas! : ) ..Det är så man får gåshud för varje hammarslag faktiskt... Nu händer det.. ; )
Därefter blev det en tur runt elljusspåret med min 4-bente vän (LOVELY!!) och lite pyssel hemma..

Hum, hummm.... What else? Förra veckan var jag och smågrynen mest i Jämtland där vi tillbringde några fantstiska dagar!! Ovanligt mysigt faktiskt! Vi fick flera dagar i följd då allt bara klaffade! Otroligt skönt.. : )
På torsdagen hade Prins W 10-års kalas till vår stora förtjusning! : ) SÅ kul att vi fick va med! Farmor fixade bakverken och vi planerade för en 5-kamp utomhus i strålande försommarväder....... Farmors bakverk blev såklart superstrålande.. ; ) ...Värre var det med vädret... : ( Vaknade till Liams "Mamma! Det är SNÖ ute!!" på morgonen..... Å visst låg det 3 cm blötsnö över världen... och allt annat man lyckats dra fram dagen före... Bläääääääääääääääää!!
Sen regnade det.....å regnade.....å regnade...... : / Men! Med en 10-åring kalastaggad till tänderna hade vi ganska snart styrt upp en plan B... 7-kamp(!) ..Inomhus(!).. : D ...En stunds uppehåll gjorde ändå att vi kunde stryka och ändra lite i programmet som avslutades utomhus med fotbolls-straffar och scoutfylla!

...Liam sååå nöjd att få gå på stor-pojks-kalas! : )

1 kommentar:

http://catiiis.blogg.se sa...

Skönt att du fick en mysig helg! Vi saknade dej på skogen...

kramen!