onsdag 31 mars 2010

Fasten your seatbelts folks....

...För imorrn bär det av!


Tyvärr ämnar jag inte följa med hela vägen i år, utan svänger av i rondellen innan Ösd... Har rutten inställd på Hackååås! : ) Räknar timmar och minuter nu... Längtan efter min fina jämte river i kropp och själ!! TOLV långa dagar har snart passerat sedan jag fick puss opp han.... Så nu börjar läget bli kritiskt!!! Fin har/ har haft en minst sagt intensiv period på jobbet med en massa nya grejer som ska funka och som inte gör det osv.. Invecklat shit det där... Tänker inte ens fsöka förklara. Så det är troligen en ganska tussig kyckling man får ta i sin famn imorrn.. Höjden av en lääängtande jämte/ alt. gravt utarbetad (Jag föredrar det första..) visade sig igår förmiddag då fin ringer från bilen (på väg till Strömsund för å jobba) och jag är ute med hunden....

Fin: VET DU HUR MYCKET JAG SAKNAR DIG??

Jag: (Rooooodnar!!) ...Eeeh..hrmpf!.. Eeeöööh..hihi!...njaaaaääääeee....? (Hunden är plötsligt ute och går med mig..)


Fin: Så mycket att jag svängde höger i fel rondell (finns 2 att välja på) och märkte ingenting förrän jag ser en skylt som det står "Stugun 7" på......

Aaaaaaw!!! Det kostade Fin typ 8 mil extra den morgonen....mig en massa fnissande och ett glödhett hjärta.... Hahahahaaa!! Jag älskar däj!

Veckan som gått har ju ändock passerat på något vis.. Två luuuugna dygn på jobbet med märkliga skjutsar mest. I morse hämtade jag grynen osedvanligt tiiidigt och fick vara där då de vaknade...SÅ mysigt!! Tillbringade ett par timmar på förmiddagen åt att sortera kläder och återigen förundras över hur fort tiden faktiskt går!!! De är inga pyttemänniskor längre våra små gryn... Smäller väl bara till så har man en 2-meters neandertalare med back-slick och gällivare-häng framför sig och "dumma dig mamma!" är i stil med aftonbön........hövva!
Till lunch fick vi sällskap av fiiinaste Jannice vid bordet...lovely!! Så förutom mätt i magen-känsla fick man även sin dos av själavård... Underbara flickan min!! Vi har ingått en pakt... Dess innehåll kommer ni att få lite sneakpeaks av i framtiden.. ; )

På eftermiddagen gjorde jag och grynen en något nerskalad "heldag" i Birsta till ett par timmars-utflykt.. Bolaget och Biltema fick det bli.......hrm!..... Vart tvungen att könskvotera (eller vad det heter) med ett kort Willys-besök oxå.. : ) Sedan ett kort stop hos mommo å moffa som rotat fram hucklen å grejer tills imorrn... Gulle er!! : )

För imorrn är det som sagt Skärtorsdag och den bästa, om än fullspäckad, torsdagen på länge! : ) Vi har en date med påskharen, ett stort behov av att städa, jag ska packa, Liam ska baka en kaka till Bossje och Farmor.....som äääääntligen kommer imorrn!! : ) Längtar!! De kommer på husesyn på Örnnästet med eftermiddagsfika innan det vankas middag i Flygge hos mor o far till kvälls.. Å sen kickar jag väl igång piasavan å flyger iväg...! : )

...Appropå att flyga iväg!! Nu är det VERKLIGEN nära för Englandsresan som går först av stapeln i vår familj.. Bröderna/kusinen/fäderna... United vs Chelsea.. på Old Trafford! Vilken resa, viiilket gäng... Hade gärna velat vara en del av det...... Men den som spar han har..! ; ) ..Å nu HAR vi biljetterna till våran match (Liverpool vs West Ham).. Så nu är det bara ett par hotellnätter i London att boka så är vi all in... Skulle jag ta in hur det VERKLIGEN känns och hur efterlängtad vår resa är skulle jag få en hjärtinfarkt....so that´s all... tillsvidare.. ; ) Lovar att mata med utsökta, otäcka detaljer och resedagbok... ; ) Catharina gillar sånt..

...Som appropå(!), sockerpullan, gjorde sådan reklam för bl.a. min blogg... : ) Kan bara säga Tack! och att jag är en av dina absolut största fans, inte bara i blogg-kategorin vet du väl! : ) Skulle helst av allt vilja kommentera de allra flesta av hennes inlägg med ett "höhöhö!!" "Been there, done that..." eller "HAHAHAHAHAHAHAHAAA!!! GAAAAH!!!!" ....Men är helt enkelt rädd för att tas som utvecklingsstörd då jag egentligen är invecklingsförstörd.. ; )

Dagens Liam....eller förresten det är 2! ..Påskxtra! ; )

1: I morse framför tv:n med mysigt nyvaket morgonmys..

Liam: Ser du vilken rolig gubbe mamma??! .....................han är gammal...................

2: Mamma! Kom och se vad jag har byggt!!


Liam: (om tornet till vänster) Jag har byggt ditt hem!

Jag: Ååååh vad fiiint!! Ett riktigt Örnnäste! : ) Men vad är palatset till vänster?

Liam: Pappas hem!


Glad påsk på er!

2 kommentarer:

Catharina sa...

Höhöhöhö ;-)

Jeanette sa...

Klart tjejerna ska ha det högsta och häftigaste tornet:-) Bra uppfostrat so far!