onsdag 10 februari 2010

Överdrivet mycket sömn och solsken..

Kan verkligen göra underverk! Vaknade i morse efter en nätt liten 10-timmars sömn och på ett lika strålande humör som vädret utanför fönstret!

Det är ett elakt virus som nästlat sig in i mig... Huvudvärken vill liksom inte riktigt släppa och mina bihålor tycks producera oändligt med gul... Äh, skit i det...Ni förstår säkert utan någon detaljerad beskrivning... Men jag tror och hoppas att det ger med sig om jag fortsätter att tokvila ett par dar till!
Igår gjorde jag absolut ingenting. Vaknade på fel sida. Samtliga i min omgivning gjorde bäst i att hålla sig på en lååång arms avstånd..

Trött, sur och irriterad. Grymtade och frustade, skällde och gnällde...

Lämnade barnen på dagis, åkte hem och gjorde det enda rätta - drog täcket över huvudet..

Det är alltid en sådan märklig känsla då man lämnar dem å de ska vara hos pappan några dar.. Det blir så fruktansvärt tyst och tomt och trist...det går nästan att ta på tystnaden känns det som! Då man dessutom plågas av det dåliga samvetet efter morgonens åskväder är det ingen dans på rosor... Hujedamig!!

Idag känns det lite lättare iallafall och jag fokuserar på att ta vara på de här dagarna att kurera mig och samla lite kraft! På fredag kommer de igen och stannar till tisdag!
Vad helgen har att bjuda på är ännu lite oklart.. Hade hoppats på lite umgänge med Magnus å Sanna, men nu visade det sig att honan jobbar heela helgen.. : ( to bad.. Så vad göra?! Jag skulle hemskt gärna se att det blev goväder i helgen så att vi kunde packa en ryggsäck med gofika å ge oss ut å lapa sol! Kanske Vättaberget....? ...Kanske Jämtland...? ...Sen har vi ju de nyblivna Stödeborna som man håller på å längtar halv ihjäl sig efter!! Kanske kan bli en tur åt västra...? Kanske Jämtland med pit-stop i västra...? Är supersugen att köpa ett utförskit till Liam efter att ha fått se Jakobs nyköpta.... Då kan det ju vara idé att besöka någon skiduthyrning uppöver i jakt på bättre begagnat till ett schysst pris! Ser verkligen fram emot vårvintern som faktiskt börjat ge sig till känna nu! ...Gaaah! Jag vill så himla mycket nu!! Tror att det kan vara ett vårtecken! : )

Längtar efter kvalitétstid på tumanhand med fin... Jättejättemycket.... Utan saker som måste eller verkligen borde göras...

Längtar sååå efter att kuckilura med mina kära väninnor... Krypa upp i en soffa, sippa lite rött, äta lite gott å bara ägna tiden åt babbel å det senaste skvallret!

Samtidigt längtar jag galet mycket efter att hitta på nåt bus! Jag vill gå på fäst! : )

...Men det är dock inte alls aktuellt i helgen som kommer... Hoppas kunna göra slag i den saken 1:a helgen i Mars, Gussjöhelgen! ; )

Nä, jag får nog hålla helgen lite öppen ett tag till... Det jag vet är att jag må göra mig en tur å inhandla present å lite kalasgrejor till vår älskade minsteman som fyller 2 år på måndag!

Fin känner för att vara hemma å pyssla i helgen och jag vet som sagt inte riktigt vad jag känner för.. Samtidigt vet jag ju hur det brukar bli då fredagen kommer å man håller på att halvt längta ihjäl sig..... ; )

2 kommentarer:

Catharina sa...

Sååå kuligt inlägg! :-) tycker bestämt att jag skymtas där bland väninnorna.. ;-)

Nettan sa...

Jag med, tror jag...allt för längesedan nu!!Längta efter er!!
Kram