måndag 8 februari 2010

Måndag....igen! : /

Kom hem till byn vid lunchtid till strålande sol och lockande lunch på Wärdshuset! : )
Det blev ett smärtsamt hejdå på tröskeln i morse då fin skulle åka till jobbet och vi åka hem.. Hade kunnat betala vad som helst för att få ha kvar honom där och då.. Men det kunde jag tyvärr inte då jag insett att jag antingen behöver en ekonomisk rådgivare/ en enkelbiljett till Caymanöarna.... Dessutom är han så himla bra på det han gör fin, att jag inte tror det skulle bli särskilt uppskattat om jag "köpte lös" han av kollegorna...
..........Han är så himla bra på så himla mycket fin! Tack vare Tomas blev den här helgen inte alls så dum ändå... : ) Jag och mina smågryn kom till Hackås lite väl sent på fredagskvällen efter en sorglig, idiotiskt, patetisk och högst irriterande sammandrabbning med vårt stolta företag Telia (Men nu funkar min tele/internet..så jag låter den historien vila i frid..)...
Smågossarna anlände inte i sin bästaste dager...Den ene tokförkyldå kinkig å den andre inte riktigt på sitt bästaste humör.. : ( ..Mamman med en sjuhelvetes huvudvärk som jag börjar frukta blivit kronisk... (Om Jenny läser detta, Ja. Jag har åt bihålorna...stackers mig.. ; ) När mamman inte är kry och mer än lovligt trött händer det att hon, lite nu och då och när man minst anar det, förvandlas till en argsint Tyrannosaurus Rex hona.. Det var i dessa lägen som fin lyckades med ett av sina hjältedåd denna helg.. Att bara hålla sig undan, hålla käft, krama om och finnas till.. Ge konstruktiva tips i rättan tid och gripa in med smarta idéer och sitt ovärderliga engagemang då jag behövde det som mest! : ) Mmmm... Jag älskar dig kärleken min!
Lördagen blev dock ack så ljuvligt mysig som jag hoppats! Dagen började i koma.. men efter att ha snytit ur sig halva sin kroppsvikt, tittat på termometern å nära nog fått en chock så åkte mungiporna upp och feberermometern ner! ; ) +3c och strålande solsken! Årets första vårvinterdag...LOVELY!
Ägnade en stund ute i det ljuva åt kvalitétstid med mitt stora gryn..Trotsade all sjukdom och tjöt av skratt åt våra åk på madrasser och snowracer.. Det är sådana stunder man lever på..Det å några till... ; )
Klockan 16 hade fin bokat bowlinbanor så det var till att packa familjen annorlunda i mammans vräkiga stortysk å ge sig iväg.. Sedan tillbringade vi, i sällskap med prins Winters mysiga mormor, en timme på banan! ...Eller ja, vissa av oss iallafall... Jag fördrev mest tiden med ett ständigt jagande efter minsteman som tycktes vara överallt!! ...Utom där jag ansåg att han skulle va såklart.. Hade tack å lov hjälp av goa mormorn så jag fick känna på klotet iallafall! ; ) Hann dock inse att det var ett genialiskt drag för aktivitet denna helg! Far och son Stridh var riktiga hig-fives på banan! Så himla duktiga! Pappan/fin lyckades med bravur ta sig in på topplistan dessutom...jojo! Jag är sjukt imponerad.. ; ) ...Men ändå inte med tanke på den vilja, hethet och schvung han hade i sina kast.... Jag satt/sprang bara och väntade på dagens praktvurpa...men förgäves.. : ) Liam lilltroll njöööööt och bowlade oavbrutet i en timme....Gjorde dessutom de allra flesta av mina kast! Tro om jag blev överraskad då jag faktiskt hittade bowlingskor i stl 27 på hyllan (sååå söta!!)och av den ställning/utförsbacke för klot de hade tillgängligt just för barn! Imponerande!
Vilade även ögonen på dessa två lappar som fanns uppsatta....Aaaah...jag älskar sådana! (Där texten på den första är skymd av blixten ska det stå "billiga"... ; )


..Så bowling....Glödhett tips! ; )

Minsteman njuter av tillställningen och försöker att va så lite i vägen som möjligt...
Liam, kung över sin bana, med blandade småhopp! : )


W:s mormor, het bowlingkunnig jämte, prins W och klotkallen Leopold!


Hur ska det gå...? frågar sig prins W..


Aaaw...Cutest ever!! Stl 27...


Efter bowlingen blev det middag på mysig restaurang till allas belåtenhet... Därefter hamnade vi, lite oplanerat, på släktsammandrabbning i Skucku! Heeela tjocka släkten på pappans från Lövsjön och Ås! Härligt! ; ) Det bjöds på gofika å en massa handslag innan det var dags att sätta punkt.. Hade mer än gärna kurat ner mig i soffan med mina goa svärföräldrar då gästerna gjort kväll kände jag..men det får bli en annan gång!
Söndagen bjöd inte på mycket från en trött och hängig mammas sida.. Fin tillbringade dock en mycket uppskattad stund med kvälls-pulka-åkning för våra äldsta grabbar medan Lilleman mest ville klänga på mig och mysa inne.... Inte mig emot! ; )
Nu är det dags att kura sig i säng.. Imorrn väntar tydligen och mest troligt en tur till Uppsala i min gröna uniform! Uppfriskande start på arbetsveckan....

1 kommentar:

Eva sa...

Hahaha Mia! Du är nummer 1! Du skriver så man ser allting framför sig, suveränt! Funderat på att skriva en bok...?;-)