onsdag 3 februari 2010

I hamn!

En månads ihärdigt renoverande fick sin belöning denna ljuva morgon då mina små kycklingar fick se sitt nya hem i, så gott som, färdigt skick! : ) De var verkligen förväntansfulla och blev helt överväldigade då de gjorde entré på Örnnästet.. Liam drog efter andan och bara gapade i flera minuter innan han ens fick fram ett ord ang sitt (och lillebrors) rum.. Den första kommentaren blev; Åååh mamma! Jag äääälskar mattan!
Ja så var vi på plats, at home, i hamn... LOVELY!! Fick otrolig hjälp utav mor, far, Alex å min heta jämte i helgen som var med att flytta bohaget...en trappa ner å en trappa upp.. Å det gick fantastiskt bra måste jag säga! Men jag är verkligen förbryllad över hur jag egentligen fick plats i holken (eller grishytta om man vill citera min far..)??? Å det är först nu, efteråt, som jag verkligen kan släppa fram känslan av ett 42 veckors foster i en uterus... Nog är det så alltid...att allting går! : ) Jag har definitivt lärt mig mycket av dessa 5 månader och sett saker och ting i annorlunda ljus... Bl.a. betydelsen av "Finns det hjärterum..." ....Men VISST är det skönt att kunna andas! Med ljus och rymd! : ) Flytten gick som sagt enligt planen och till största delen smärtfritt! Pappa var samlad och vid gott mod, Alex stark som en oxe och svalde tonårsursäkterna för att smita tidigare, mamma på hugget - slog bara sönder ett snapsglas, fin lugn, enträgen och....het.. ; )
När vi äääääntligen var klara belönade vi oss med trav och midddag på Wärdshuset i glada vänners lag.. Men slutkörda och kramsjuka kapitulerade vi löjligt tidigt och flög upp på nästet. Där fick vi efter en stund sällskap av fam Backlund/Hådén med lilla sötaste Lisa i spetsen! Hur mysigt som helst!! Någon form av snaaaart återséende är ett absolut måste! : )
Dagen efter gick lite knaggligt i början men vi bet ihop å for på IKEA...enkomt för att införskaffa en "Billyhylla", ett hörn som visade sig inte existera överhuvudtaget.... : / Grrr! En massa dyrbar kramtid till spillo.... : ( ...Men nog slank det ner ett å annat fynd ändå! ; )
Framåt kvällen begav sig fin över gränsen och jag drabbades av en förfärlig söndagsångest... Hade kunnat göra vad som helst för att få ha honom kvar i mina armar...men så ser våra liv ut, det är tight.. MEN UNDERBAAAART ÄNDÅÅÅ!!
Sen så har jag jobbat... å jobbat.... å jobbat.... i 2 dygn som just nu känns som 10.. Kan bero på den enda timmens sömn jag fick natten som var... : / Måste ändå säga att dagen varit ljuvlig om än lite luddig..
Just nu befinner jag mig i ett märkligt tillstånd som definitivt borde behandlas med en god natts sömn! Pigg som en lärka, alert som en storsugga ....med en sådär 20 kultingar, glad som en sol : ), stark som.. inte alls, smart som en guldfisk och snygg som en grävskopa...

2 kommentarer:

Catharina sa...

Förstår att kidsen blev lyckliga! Du har ju verkligen fått fint!

Kraaaaam!!

O självklart tar vi en repris snart!! :-D

Eva sa...

Härligt att höra att allt gått bra! Hoppas att ni kommer att trivas, men det gör ni naturligtvis! Kramar!