onsdag 27 januari 2010

Snö är ju jättekuuul!! ....verkligen!

...Om man får sitta inne och titta ut på fanstyget vill säga...
Okej, okeeeej... Jag gillar i själva verket snö... men inte idag. Dra på trissor och en 7helvetes svordomsramsa...
Har varit på HLR-eftermiddag med härliga kollegor i stan som i sig var lika rolig, intressant och givande som vanligt! : ) ...Så nu lär man nynna på "Ah, ah, ah, ah, staying alive, staying alive..." när man gör kväll.. : ) En av våra två underbara kollegor och instruktörer Tomas har nämligen för vana att nynna den i bakgrunden för att man ska hålla rätt kompressionstakt! : ) Tror jag nämnt det förut faktiskt! : ) ..Å för kännedom ska den vara 100/min och stämmer klockrent till den låten..
Men vänta nu kom jag av mig...jag var ju förbannad! MORR!! Vad pysslar de med egentligen?? De som jag antar får betalt för att hålla efter vår mardrömsväg 86?? Bah! Är det verkligen så att människan, den arma saten, verkligen sitter nersjunken i en fåtölj och fiser å väntar på att det ska sluta snöa innan han (?) förmår lyfta röven ut i plogbilen?? Fnys! Är det verkligen heeeelt fel att låta den gå fram å tillbaka å fram å tillbaka för att hålla vägen så ren som möjligt? Plogbilen...inte röven..
Jamen jag bara undrar! Herregud! Nerresan var hårresande! När jag kom till Indal hade knogarna vitnat och jag fruktade på allvar för mitt liv...men fortsatte på ren tjur/dumdristighet. När jag kom till stan lugnade jag mig lite och mumlade något om syndernas förlåtelse då jag körde genom rondellen i Bergsåker. Det var nämligen lika illa här och ett bubblande hånskratt av skadeglädje trängde sig upp ur strupen.. Så okej, ansvarig väg-gubbe på 86:an... Det kanske var extremt idag och visst, det var lika illa i stan...men du är ändå alltid sämst. ...Å sluta salta förresten!!! MOOOORRR!!!
Aaaah... Funderade starkt på att skriva en insändare faktiskt men det får räcka med tantvarningar för ett tag framöver... En av mina fantastiska hantverkare såg tex. djupt bekymrad ut då jag dök över stuvbitarna från min fiiiina kök/hallmatta och utbrast "Perfekt! Det här kan jag lägga i skåpen!"
Reklam: www.lindahlsgolv.com

Nämen hu så tiden går.. Tänkte jag skulle krafsa ner några rader medan jag väntade på att kärleken skulle ringa men jag misstänker att han somnat sött nu! Han blev smittad av mina otäcka kräkbacillusker stackarn... : ( Hoppas att det vänder snabbt och att han åtefår sin styrka och glans till helgen! Då kommer han enligt planen på fredagkväll med sushi och en brinnande entusiasm att hjälpa mig flytta.... ; )
Nu väntar 2 dygn i uniformen och sedan 2 underbara dygn utan! ; )

2 kommentarer:

Anonym sa...

Svar från Eva:
Tack Mia! Ja, den är jättefin! Men inte klar ännu. Ska tillbaka till Linda@flickan.com i mitten av februari och göra den klar. Jag funderade LÄÄÄNGE! Men jag känner Linda och litar på henne, hon är ruggigt seriös i allt hon gör. Jag ska lägga ut bild sedan på bloggen när den är klar. Kram!

Anonym sa...

Du får flytta till Jämtland älskling ;) Här är vi mästare på att röja snö :) ..och dessutom har vi vett att ge fan i saltet.. ;) / T