måndag 22 februari 2010

Full pott i sjukdomslotteriet...

First of all.... Hjärtliga gratulationer till två av mina nära och kära som blivit ett år äldre under helgen som gått... : ) Ni har båda en alldeles speciell plats i mitt hjärta!


...Ja.. Denna gång drog vi ögoninflammationslotten och började veckan med en hemmadag.. Efter ihärdigt ögontvättande hoppas jag ändå att det blir en relativt kortvarig dust! Går det vägen ska Leo få gå på dagis imorrn medan jag och Liam ska ta lite efterlängtad kvalitétstid på tumanhand!
Dagen har varit....milt uttryckt intensiv... Helt otroligt vilken energi de har de små!! Tänk om de ändå hade kunnat donera bara lite, lite till sin tröööötta mamma... : /
Det har mest blivit mys i soffan, en liten stund utomhus, MYCKET tålamodsprövningar och en hel del gnäll från alla parter.. Liam passade dock på att baka då lillebrorsan sov middag och var så stolt över resultatet! : )
På kvällskvisten dök såväl Alex som Jannice upp som gubben i lådan och balsam för själen! TACK för en underbar stund!

Jag är verkligen TRÖTT! Förra veckan var rätt tuff och släpar liksom efter.. 2-års kalas, mycket jobb (ofta på okristliga tider), svårigheter att komma till ro, funderingar och tankar, usla mat- och sömnrutiner, en luddig hjärna med snirkliga tankebanor..., lilllördag med bästaste Sanna....
....Vilket i sig var heeeelt underbart! : ) Äntligen fick man rå om henne, om än bara för en stund.. Hämtade upp henne på onsdag em och gjorde ett pitstop på Fyndlagret på väg hem. Fick mig en ordentlig dos av inspiration och vi lovade varann en ordentlig secondhand-runda nån dag med en slant på fickan! Åkte sedan hem på byn å hämtade två överlyckliga grabbar på dagis som liksom jag längtat såååå efter Sanna! Därefter bjöd kvällen på olika godsaker och ett oäääändligt babblande! Lovely! : )

Sen jobbade jag i två låååånga dagar tills att fin kom hit på fredagkväll. Kände då VERKLIGEN hur lång veckan varit...och tyvärr även hur sliten jag var... Det blir liksom extra påtagligt och irriterande då man i huvudsak bara har helgerna tillsammans och då vill så mycket! Rörd till tårar tog jag emot denna bukett som min fina fiiina jämte hade med sig! Kom mer än lovligt lägligt! : )
Helgen tillbringade vi mest inomhus då kylan tycks ha lamslagit världen igen... Förbannade vinter får jag nog kosta på mig att säga! ...MEN! Snaart är det mars och jag har inte gett upp hoppet om en härlig vårvinter!

Söndagar har aldrig varit min favoritdag och nuförtiden finner jag den otrevligare än någonsin! Det är oftast då helgen har gått, alldeles för fort och man ska säga hejdå till kärleken.. Jag avskyr att se hans ryggtavla........ Eller det gör jag verkligen inte egentligen!! ...Bara inte på söndagar och med jacka på.... ; ) Denna söndag, igår, kändes bara helt tom och bedrövlig! Funderade på att ta tippex å helt enkelt radera varenda kommande söndag ur almanackan, ur världen, mitt liv och min verklighet.... Men jag hade inget tippex. Så istället lade jag mina sista av veckans krafter på att försöka fånga de ljuvliga ögonblick som eftermiddagen och kvällen ändå bjöd på! Som de här..

Grabbarnas dinosaurieförlossning efter 1 1/2 dygns ivrigt väntande på att äggen skulle kläckas.. : ) MYCKET verklighetstroget med tanke på allt äckligt slajm man fick på köpet...


"Imorrn är en annan dag" som Lasse Anrell säger... och jag hoppas verkligen att den blir som jag tänkt! ...Det inkluderar även ett besök av en elektriker som förhoppningsvis ska fixa klart div. småpyssel på Örnnästet så att vi tex kan se vad vi äter.. : )

Appropå ljuvliga Anrell förresten!! : ) Måste bara även i detta forum få framföra hur ohyggligt stolt jag är över min fiiina Jenny och hennes fiiina BLSP Josefin! Vilket tokbra jobb de gör med Jenny Calling! Jag är inte förvånad men djupt imponerad.. ; ) Programmet känns så himla coolt och personligt! ...Är måttligt avundsjuk oxå på den fantastiska upplevelsen att stå mitt i ett OS! Vilken resa de får göra tsammans!
Men Jenny... Du är skitsnygg som alltid framför kameran.. Men kan du inte tänka dig att byta färg på mössan snart...? Liam: "Mamma! Där är Jenny! Hon ser ut som en snögubbe!" Hahahahahahaaa! ; ) Saknar er... Ta vara på tiden och varann!

2 kommentarer:

Catharina sa...

Vilken fiiiin bild du hittat på mej!! Tack för gratulationerna!!

Lotta sa...

Jag vill oxå träffa dig snaaaaaart, kramar på dig