måndag 25 januari 2010

Återuppstånden...

efter en helg med magsjuka.. Usch och tvi!! Jag som aldrig brukar åka dit... BLÄ. Först idag kom matlusten någotsånär tillbaka vilket belönades med en lunch på vårt superba Wärdshus!
Sedan i lördags har jag och smågrabbarna agerat hund- och husvakt hos mor och far som tog sig en flygtur till fågelholmarna....rackarns lyckostar.. Men en vecka går rysligt fort å imorrn är dom tillbaka igen!
På lördagkväll släppte fin sitt renoveringsprojekt där hemma och kom ner till oss.. Stannade till söndageftermiddag och som vanligt är underbart åt helsike för kort.. Men det blev iallafall några underbara timmar vilka genast gjorde mig mycket friskare! : )
Operation Örnnäste går i full fart framåt och till helgen går flyttlasset - bokstavligen! Ska bli sååå kul!! Efter nästan 20 liter vitfärg, en ny riddarborg till grabbarna, nya golvmattor, ett par "nygamla" fondväggar och lite extra bling-bling som några väggtexter har gjort underverk med vårt nya bo!
Ikväll har jag med en stor portion pepparkakor och en stooor portion tålamod lyckats få av lite hår från mina smågryns sockersöta huvuden.. Nöjet var helt på min sida! ; )
Imorrn ska ja fortsätta på projekt måååla skåpluckor å på eftermiddagen bär det av till stan för den årliga HLR-övningen.. Ska göra mitt bästa för att omvandla koordinationsförmågan från penseldrag till bröstkompressioner... : )

1 kommentar:

http://catiiis.blogg.se sa...

Ska bli sååååå spännande att se hur du fått till det! hann ju inte till skatboet så satsar på örnnästet istället... ;-)

KRAM