måndag 13 juli 2009

Vi hade iallafall en jäkla otur med vädret....

....Men å andra sidan finns inget dåligt väder i Klövsjö egentligen... Men okej...det var en rätt blöt vistelse... ; )

Men trevligt som tusan hade vi!! Helt underbart att komma bort från denna gudsförgätna men ack så älskvärda håla några dar...
Innan vi for i tisdags hade vi besök av min ääälskade kusin Petra å hennes två underbara töser Linn och Erika! : )
Vi har lyckats få näst intill jämngamla barn vilket är SÅ skoj!! Liam och Linn öste på hela eftermiddan... Flög omkring som tjattrande galningar å hittade på allt möjligt bus... Underbart! Faster Ulla kom upp hon också och hade med sig gofika och massor av jordgubbar.. Yummie! : ) Det var en utmaning att försöka packa och laga mat mitt upp i alltihop...men det var verkligen ett älskvärt bekymmer, å det gick!
Efter att ha FYLLT hela vår bil, en takbox och en släpvagn med vår familj och allt livsnödvändigt...för FEM dagar hemifrån...var vi på väg! Det tog liiiite längre än ett vargtjut att komma fram då vi kanske inte valde den smartaste vägen... Men det var en spännande resa! Iaf för mig som satt långt ifrån ratten å gjorde debut med Facebook i mobilen....hahahahaaa.... Johan tyckte det var jättekul!

Som alltid då man når destinationen Postesvallen i Klövsjö känner man direkt hur man släpper ner axlarna, drar en djup suck av välbehag och släpar fötterna efter sig i sengång.... Soooo soft!!

Strax efter oss anlände även Greger som varit till Sundsvall å hämtat upp Fam. Hermansson på tåget å skaran var fulltalig.... En ljuvlig skara..!! Den sistnämnda familjen består av Pappa Gert och mamma Ella (Ellinor), döttrarna Carro 17 och Emelie 19 å pojken Patrik 15 (...som förresten blitt så stor å fager att det är synd å kalla honom pojk.... "förmannen" kanske..?)
Så vad gjorde vi med denna dyrbara tid..? Det regnade så iiiin i helsike...

- Vi åt gott.... jättegott och hela tiden! : )

- Vi drack gott...jättegott och det blev såklart ett å annat poff! ; )
- Vi hängde en himla massa... med varann å blöta kläder..


- Vi babblade...bara massa strunt, löste inga världsproblem!
- Vi spelade moget sällskapsspel! (Nu ska jag fan bränna kortleken...hahahaaa...)


- Mammorna besökte ett par vindskydd till fots och på 4-hjuling för kvalitétstid på egen hand!

- En mamma besökte förtvivlat ett dass med ett mycket vackert läge..

- En annan mamma försökte sig på partytricket stage-dive... Men åskådarna var inte riktigt med och det slutade tack och lov bara med en blå haka...

- Vi skrattade... såklart... ABSOLUT inte åt den mamman utan med varandra å mest hela tiden...

- Jag har ont i magen efter de här dagarna av flera olika anledningar, men mest träningsvärk! ; )

- Papporna och Patrik tog tid för sig själva ute på sjön där de fiskade med utterbräda och la nät! Sjögången måste ha varit skaplig vid tillfället för benen var inte helt stadiga efteråt.....ehum! ; )

- Vi rökte siken som blev nätfångsten...Mmmm!

- Jag, Liam, Carro å Emelie gjorde oss en utflykt till Svenstavik och Dollar Store! Som tur var för min hårt åtgågna portmonnä hade jag fullt upp med att jaga lilleman... Det blir definitivt fler besök dit.. jättemycket fint! : )

- Jag fick punktering på väg dit..... Mitt livs andra på relativt kort tid....magiskt... Men! man tog tillfället i akt att ge flickorna en byta-däck-kurs med ett brett léende på läpparna! : )


- Liam och Emil lekte hela havet stormar och hade jättekul i stugan som ibland tycktes krympa av regnet...

- Vi sköt salongsbössa... (Varenda kråka i Klövsjö är fortfarande vid liv..)


- Mammorna var på "Tomtanfest" inne i byn! : ) ...å hade huuuur roligt som helst... Vi eskorterades av den lokala gentlemannen Hans och tittade först in till Axel, Klövsjös svar på Hugh Heffner... trevligt! Väl inne på festplatsen fick jag genast och förtjust syn på bekanta ansikten.. ; ) Det var inga mindre än Stridhs fina släkte från Svenstavik som hittat dit..! Jag la genast beslag på ynglingen av de två (mamman syntes inte till), Tomas, som även visade sig vara en haj på dansgolvet! : ) ..Okej nu dansar jag sällan...eller aldrig förresten....så det är förmdligen inte ömsesidigt...hahaha!! Men rackars va kul de va!!! ...Åsså vips! Helt plötsligt och från ingenstans var det över!! Festen var sluuut å jag hade STORA svårigheter att släppa taget kan ja säga.. : ( ...Somvanligt var vi ganska sena till festen... Får vi chansen att gå dit igen har vi lovat oss dyrt och heligt att inte göra om det misstaget.... ; )


- Biggan och jag har seriöst tänkt tanken att damma av pjucksen å ge oss ut i dans-Sverige.... (JAAA!! HEEELT seriöst!!)

- Vi hämtade välbehövlig pizza från Åsarna innan det var dags att återvända till vardagen, verkligheten och jordelivet igen....
- Vi sa tack å hej....... snyft!
- Johan TRODDE att han såg två björnar på en äng på hemvägen! : D Muhahahahahaaaa.... Det hade väl iofs inte varit helt omöjligt men... Han tvärnitade så fort det går med släp och relativt bekvämt, kastade i backen så det sprakade i lådan å började sick-sacka sig tillbaka mitt i vägen... Rädd för mitt liv och att björnarna skulle hinna undan bad jag honom stanna ekipaget å jogga tbax till fots... Själv höll jag koll i backspegeln och insåg snart att det inte skulle bli nån nalleobservation... Johan gled in i bilen och väste "Hrmpf! det där visste du...!!" Oförstående men lite road av situationen börjar jag skratta varpå han blir övertygad att jag sett de där papp-figurerna som någon rolig typ satt upp då jag for till Svenstavik.......

Har säkert glömt något nu, både med vilje och av misstag.... Men kommer jag på nåt mer speciellt och officiellt återkommer ja med det....hahaha... ; ) Tycker själv att det är toktrist att jag inte har så många fina kort som ja borde.... : ( Dels var jag inte så flitig med kameran tyvärr och dels lyckades tekniken ge mig på käften då jag skulle lägga in de jag hade i datan å en hel massa försvann... : ( ...Som tur är har jag en hel del fina bilder bevarade på näthinnan ändå..

Kom hem sent på söndagkväll och klockan 07.00 på måndagen var jag åter i min gröngula uniform... Å nog kändes det som om man hade blåljusen på skallen... Suck! Fick ett härligt mess av bästaste Biggan förut på en badande Emil i kvällssolen.... Saknar er jättemycket - allihop..

Tusen tack för att ni är de ni är och alltid finns här och ville ha oss där!! Love you guys!

Inga kommentarer: