onsdag 10 juni 2009

Sex laxar i en laxask..varför inte sju?

Så var packningshysterin fullt utbruten och jag har åter tagit skepnad som förvirrad, fokuserad och fundersam...å sa ja förvirrad? ..människolik gestalt som kämpar som en tok för att få koll på läget... Jag marscherar omkring å mumlar med ena handen ständigt kliandes i huvudet... Försök inte prata med mig, det är inte lönt...å för guds skull, säg inget viktigt jag måste komma ihåg...tvärkört...haha!

Till denna frustrerande sinnestämning hör även till att jag är lycklig, förväntansfull, längtansfull...å sa ja lycklig? ; )
Hela den här dan har gått som en dans...bara valsat förbi...har kännts hur lång och kort som helst på samma gång!
Dagen började med en tur till staanstation där ja bl.a. träffade rookien för i år; SussieQ!!
Vi fick längta en stund tillsammans över en seriös genomgång av fiskeutrustningen.. ; )
Å SussieQ får säkert napp innan helgen e slut...."...vilket ja tror att hon gör, hon har gjort de en gång förr...!" hahahahaaa.... ; ) SÅ jäkla kul att du ska mä!! Kommer att passa in i flocken som fisken i vattnet å handen kring en kylbagskall....

Men vaaaad i allsindar ska ja/vi göra egentligen undrar ni ju nu....?????
Jo men det är ju dags för årets sammandrabbning!! Det heligaste utav heligaste, fränaste å underbaraste av det absolut bästaste........ TJÄJFISKET "==) (...oj...det skulle stå 2009..men glömde släppa knappen som gör stora bokstäver...)
I år är vi, som vaaaanligt, ett härligt, galet gäng på 10 fina flickor som drar till skogs en weekend å bara är ett med naturen å varandra! : ) Vi pratar å pratar å äter å dricker gott...försöker blöta kroken emellanåt, skitar ner oss ordentligt å SKRATTAR - en massa! : D Det enda som är aaaaabsolut förbjudet är vett å etikett... ; )

Hela dagen har jag haft känslan av att jag verkligen borde köpa en triss-lott! Så ikväll 5 i sju susade jag bort till macken i pappas jobb-bil, stegade in å pekade beslutsamt på nr 18! ...Jag vann inte ett dynga såklart....men har ju å andra sidan sjukt bra tur (eller skicklighet) i kärlek.. haha! ; )
En rolig sak var när jag klev in i pappas bil, vred på nyckeln å stereon gav i från sig refrängen "...När vettet försvinner å när sinnena brinner...." ur en bit av Benny Anderssons orkester.... Jag skrattade så ja guppade ett bra tag å tyckte det var sååå passande just i pappas jobbar-bil...hihihiiihahaha..... (Ni som känner pappa å hans, inte alltid så lugna, sinnesstämning i arbete borde fstå varför det roade mig....? ; )

Förutom ett tandläkarbesök helt appropå och en spännande jakt på en kylbag med spårlöst försvunnen sladd har jag även hunnit med en kaffetår med 3 av mina favoritflickor (Jannice, Catharina å Tommy) och blev i samma stund bekant med känslan av att vara strokedrabbad... Dricka kaffe å prata rent är inte bara med vänstersidig fascialispares......
(Det gav med sig efter nåra timmar å sladden kom till rätta oxå....tack vare att Tommy har SÅÅÅÅ bra koll på grejorna...muhahahahaaaa......) Jag har dessutom handlat i en evighet och stått framför spisen ett par timmar....eller säger man bakom..?? Vad ÄR fram å bak på en spis egentligen???
...Låter som ett världsproblem att lösa för flickstimmet under helgen.... ; )

Nämen hua...Måste allt ta å göra tidernas ryck om det här ska gå enl. planerna! Återkommer med en ingående och censurerad version inom sin tid......... ; )

4 kommentarer:

Eva sa...

Gör du inget annat än packar, reser och har kul?! Jag byter gärna med dig...!
Och 3 favoritflickor - Jannice, Catharina å TOMMY! Förklaring, tack!
Ha det så härligt på tjäjfisket...!
Kramar!

mia sa...

Du behöver INTE oroa dig Eva! Mågen din har inte gjort ett könsbyte så vitt jag vet... : ) Han är bara himla mysig..på ett "tjejigt sätt" och hänger liksom hellre med oss flickor istället med de andra små tjurarna på arenan! Han har alltid varit sån - inget nytt! haha! Kram kraaaam!!!

Biggan sa...

Härligt härlig att du ligger i och dagen flytit på bra.

"Kors i plåten", jag har packat färdigt :-)

Ses i morgon. Dröm sött om firrarna och "chapel"

Eva sa...

Det är klart att han hänger med tjejerna och inte med killarna... Vi är ju mycket trevligare... Och det är alldeles sant - han är jättemysig, jag är glad att han hör till vår familj...
Ha det bra!