torsdag 14 maj 2009

My long hair......goodbye!

Idag har jag varit hos frisören och klippt av mig håret.
Till axlarna ungefär.
Nu är jag ännu mera lik min mamma säger vissa.
Fast Carola tycker inte att vi är lika överhuvudtaget!
Suuuck!! ...Ja, jag ångrar mig liiiite.........Saknar min fläta att fnurra med å tycker jag ser ut som en fjortis efter att ha ett mig i spegeln typ 62 ggr.. : (
Jag gick med snabba steg genom byn på väg hem..vek av uppåt skogen å stegade in på Jala med panik i rösten då jag förkunnade vad jag gjort!! Jannice insåg genast allvaret, hällde opp en stadig whiskey åt mig å kom med några tröstande ord som; "Du ser inte hemsk ut, det är fint, men det var bättre förut..... Det ser ut som en peruk! Nästan för perfekt liksom..." Gaaahahahahaaa...... (I love you....; )
När jag sätter upp det blir svansen lika liten som den där harens, vilken jag så olyckligt körde ihjäl härom natten..... Fick hyffsad ångest över att jag dödat något så fiiiint... Christina tvingade mig att vända bilen och sedan kliva ut å titta på den göllegölliga tussbollen på harliket........
Suuuuck nr2...
Vad iallsindar tog det åt mig???? Ja jag får ju såna där tokiga infall/tics ibland...å det har faktiskt hänt förut att de infallit hos frisören...(Livsfarligt!!) Nu vill jag bara påpeka att det inte är frisören eller själva klippningen det är fel på!! ...Beslutet var bara väldigt........spontant..?
Ikväll återvände jag uppå Jala där jag fick medverka vid en arkeologisk utgrävning och fortsätta mitt sorgearbete.. Ni är helt ljuvliga - det vet ni att jag tycker - alltid och oavsett! ; )
Innan dess hade vi besök i vårt hem av en mycket flitig och kunskapstörstande brandsoldat ; ) Hoppas att du blev liiite hjälpt trots det rådande kaoset vid tillfället!
Imorrn ska vi dra oss neråt sta´n för kvalitétstid med fam. Löfvenius/Grelz... Aaaaah... suuuck nr3...! (En av lättnad å glädje! ; ) ...Så det vill till att man hoppar i säng nu!
Jaja...What a f-k då....!! Det växer väl ut igen?! ...Å vad lär vi oss av detta?? ...När jag blir 80 år och har knälångt ska ja göra dreads!

2 kommentarer:

Anna sa...

Han var mkt nöjd m informationen o visade stolt sin färdiga uppsats! :-) O d där håret, nej det kommer aldrig bli lika långt igen... Jag vet för jag har gjort samma sak... Men dreads vid 80 hänger jag på!! ;-)

Anonym sa...

Och du skulle vara en annorlunda brutta ... trodde du ja.. vi vill vara klippta dagen innan vi bokar tid för påhittet kommer så att säga försent.. man vill ja ha den nya frillan redan när man kommer på att man ska klippa sig.. sen vid det botade infallet så inser man chockat att man tex tappat ansiktet och helt trist blivit tillbaka bytt från bilden man hade med sig och helt vanligt så är det "bara" mitt eget ansikte som speglas i speglen.. inte den snygga kvinna på ide bilden.. så helt plötsligt inser man att det där med den coola frillan var kanske inte så cool då mitt hår dels inte matchar bildens stylade och dels att mitt ansikte inte har samma form som snyggingen på bilden.. Men visionen var ju som sagt rätt bra! Upp till bevis bruden.. ;) tror att du är snygg.. som vanligt! (rörde jag ihop något för någon?)
KRam darling!