onsdag 13 maj 2009

Meeeeen kom igen!!!!!!????

.....Vad är det fråga om???? Under kvällens avsnitt av Grey´s grät jag så hemskt att jag fick hålla en kudde för ansiktet under hög kvävningsrisk... Å det var ingen stilla gråt må ni tro! Nej jag brölade och hulkade, snoret rann å hela mitt väsen skakade.....Varje gång jag girigt drog efter andan höll jag på att svälja hela kudden!
Johan stod lyckligtvis i duschen vid tillfället...intet vetande... Inte för att han inte är den ömsinta tröstande typen men....nä....Det här nervsammanbrottet tog jag mig helst ur på egen hand.

...Å här sitter jag nu.... Sneglar på något så fascinerande som "Girls of the Playboy Mansion" på kanal 5 å snörvlar näsan torr till silikon, väteperoxid och nakenhet....
Det är stört omöjligt i min värld att gå å sova direkt efter en sådan pers! Grejen är att jag gråtit till Grey´s vart å vartannat avsnitt på sistonde!! ...Har de spicat till manuset eller är det mina hormoner som inte är som de varit..?? Jag är ingen TV-snyftare!! ...eller var iaf inte det...
Övervägde faktiskt, säkert i 10 hela sekunder, att sluta titta på eländet....för gott! haha... (SKOJA BARA!!!!!) Tur i oturen att det snart är säsongsavslutning å man får tid att läka..

Annars äre fortsatt fint! ; ) Dagen har gått jättefort då jag började med att sova bort halva... Har mest svävat omkring som en lycklig osalig ande utan att få ett endaste dugg gjort! Tog iofs en rask uppiggande promenad före middagen... Jag är nu benägen att erkänna, jag tror motion gör mig gott! : ) Ska verkligen göra mitt allra bästa denna gång för att det ska hålla i sig... Folk som ser mig efter vägen (nästan samma varje dag, lustigt nog) förutspår säkert en annalkande 30-års kris...hahahaaa! ...Å så är det kanske? Men hörrni...hjälp mig om ni nånsin ser mig springa.... behöver jag troligen seriös hjälp..... ; ) Idag tog jag med min Mp3 som sällskap full med helbra låtar! ...En del fruktar kanske jag fått en släng av Parkinsson när de ser mig...? ..Men nejdå.. ; ) Jag har bara en besynnerlig tvångstanke att jag måste gå i takt med musiken.... Idag stannade faktiskt en gullig, hjälpsam granne från "vår sida byn" och frågade om jag ville ha skjuts! Han vevade ner rutan....."Men hej Mia! Går du??" Jag bekräftade lite förläget att jag, kors i taket, faktiskt var ute å promenerade i motionssyfte å tackade så mkt för omtanken.. ; )

Såja.....nu känns det mycket lättare inombords å jag kan välkomna John Blund med öppna armar! Det är faktiskt riktigt skönt och troligen nyttigt att gråta ut sådär ibland! Man får en sån skön känsla efteråt då det lugnat sig å nosen torkat upp.... Då ska man bara luta sig tillbaka, andas, blunda å lyssna på en riktigt riktigt fiiiin bit...som den här tex... : )

http://www.youtube.com/watch?v=EDEEzS7OV2k

2 kommentarer:

sanna sa...

åååhh du fastnade för den!!! visste det, en av mina favoriter... jag kanske borde bli musik-guru vid sidan av din mode-guru!

Hanna sa...

Verkar inte bättre än att alla med tuttar och snippa satt och snyftade och snörvlade regält åt Greys igår!! TIllika jag!! Såå fruktansvärt sorgligt och närvarande det var! Blev tvungen att krama om T en extra gång innan jag somnade! Kram vännen!
(skönt att få "leva" lite bya liv genom dig och dina ord!)
Pussen!