onsdag 6 maj 2009

Ett par tillägg.... : )

Fick så himlans brått för drygt en timme sen....å nu är veckans avsnitt ett minne blott...suck! Men Dereks frieri hörrni.....jag säger bara det....ujujuj...........!!!! Jag blev bara tvungen att utbrista i jublande hurra-rop och applåder från min hög av kuddar! Johan, som faktiskt såg nästan hela sista perioden med mig, sa inte ett ord....så jag tror minsann han blev lite rörd och kämpade med tårarna han mä...?

Kämpar med tårarna gör även jag då jag tänker på att det snart är dax för lilla prinsessan Bella Swan att flytta från oss....Det är givetviiiis bara glädjetårar.....hrm! Hon längtar såååå till sitt nya mansion på Rådhusgatan...å det bästa är att hon är såååååå efterlängtad!! : ) Har just kollat in lite nya prylar som inhandlats på mamma Sannas blogg.... Ååååh... Hon kommer bli så underbart bortskämd med kärlek å prylar!
Jo vi hade ju HLR-genomgång i morse med baby Anne å världens bäste instruktör inför en kommande utbildning (i A-HLR för barn längre fram i maj). Det är något visst med att öva på barn....det är nästan så att man lyssnar å anstränger sig lite extra, att det blir lite mer verkligt alltihop på nå vis... Alla blir liksom lite gripna av stundens allvar! Vi hade iallafall en himla bra förmiddag där vi fick lära oss nya riktlinjer å damma av äldre kunskaper.... Bl.a. får man rätt kompressionstakt om man nynnar till a-a-a-a staying alive, staying alive...... ; )
Har även varit in å läst dagens nyheter hos Catharina å kan med lättnad konstatera allt gick bra idag...skööönt! Fick mig en liten skymt av Byns vackraste Mollie idag å då slog det mig vad fort tiden faktiskt går....Det kommer bara säga tjopp! så har Tandläkarns välsignats med ett till litet underverk! ; ) ...Å det är bra det! ; ) För herregud vad jag tycker det har blitt ont om villiga vinkärringar här på byn.... : (
Men ser man på vad "pratsjuk" jag var....Skulle egentligen bara säga DET och sen det där om kompr.takten...var så himla kul tyckte jag! Ni kan ju tänka er när 6 pers + leo sitter där å jobbar i takt med hjälp av sången....hahahahaaaaa....Jag älskar mitt jobb! ....oxå! ; )

2 kommentarer:

sanna sa...

hahahaha... a a a a staying alive staying alive.. haha, det blir den på karaoke nästa gång!

och jag bara leeeeeeeeeeer så fort jag hör bella swans namn... aww

http://catiiis.blogg.se sa...

Ja man saknar onekligen vinkäringträffarna... Men kan gärna sitta med tyst som en mus på dessa träffar (bara fota liiite o komma ihåg ALLT ;-) )Livsfarlig m andra ord!
pussen o kramen!!