söndag 29 mars 2009

Hur låter giraffen?

...En sömndrucken, gäspande mamma kliar sig yrvaket i huvudet och svarar "Jaa du.......?" ...Sedan har den frågan gäckat mig hela dan! Det börjar bli otroligt många frågor nu från storprins bus... man får skratta/gråta/generas och inte minst FUNDERA varje dag!

Idag har vi strejkat. Det var tur att frågan om giraffen kom i morse...Då fick jag lite annat att tänka på och slapp låta mig hypnotiseras till raseri av lapphandskarna som föll utanför fönstret...
Jag ger upp. Nu tänker jag inte svära nå mer åt snön. Nu tänker ja prova en ny taktik - att ignorera bort den.
....Så vi började alltså med en strejk och vägrade helt sonika gå utanför dörren! ..Njo okej...jag var allt ut å luftade pyamasbrallorna en sväng då Familjen Eklund/Stenström kom lunkandes efter vägen! : )
Morfar kom och tog med sig Liam på en spännande tur i sin jobbarbil...
"Muhahahahahaaa...." tänkte mamman å pappan.... "...nu ska det bli mamma å pappa-tid...hehehe..!" ; ) Så snabbt som attan stoppade vi lillprins i säng för sin eftermiddagstupplur å sen kröp vi ner i varsin soffa med en väl tilltagen godispåse och tittade på en film vi haft på lager länge - "Eastern promises"!
Jag minns faktiskt inte när det hände senast...att vi såg en hel film tillsammans som dessutom var bra! Telefonen ringde inte en enda gång och jag höll mig vaken filmen ut!...Det gäller att ta vara på stunderna väl...haha... ; ) Hur mysigt som helst var det!

Imorrn är det ny vecka igen då... Mor föreslog att vi skulle ut å gå men jag funderar på om man inte skulle ta en promenad på IKEA istället...? I vilket fall blir det tidig kväll - igen. Jag verkar ha ett stort sömnbehov just nu till skillnad från lillprins Leo som är okristligt morgonpigg..
Sedan tar det alltid lite tid för en att somna oxå... Jag fastnar lätt vid att ligga å titta på mina prinsar...Hur söta som helst då de sover....oxå! : )

5 kommentarer:

Katarina i Åsen sa...

Ser att din familj inte heller har sömnsvårigheter...hihi - tänk så söta de är när de sover.
Katarina S

Anna sa...

Mamma å pappa-tid å ni lägger er i varsin soffa m godis o kollar film. Mia.... hur länge hade ni vart gifta sa du?? ;-)
Kram!!!!
/Anna

Lotta sa...

Men vilka söta sömntutor:0)

http://catiiis.blogg.se sa...

Åh! Det är alltså på dan man ska titta på film för att orka vara vaken en hel film! Ska genast ansöka hos ledighet hos chefen ;-)
Ja de är mycket söta de små liven då de sover (även Johan verkar ju vara lugn o beskedlig...)

http://catiiis.blogg.se sa...

Förresten!!! Jag var besökare 2000!! Borde man inte få nåt pris då???? ;-) pusselipuss