måndag 30 mars 2009

Ett 4-faldigt leve........


....för min TVÅTUSENTE besökare... Miss Catharina Backlund (http://catiiis.blogg.se/)... hon leve! Hurra! Hurra! Hurra! HURRAAAAAA!!!!!!

....Nu har du ju uppmärksammat dig själv så bra... men jag tycker ändå det är på sin plats med ett GRATTIS! ....till MIG SJÄLV givetvis.....som har kommit upp i de aktningsvärda siffrorna i statistiken! ; ) haha...

Nämen om jag kunde skulle jag hjula för dig Catharina och för alla andra som läser och lämnar så rara och roliga kommentarer! ....men sanningen är att jag mår så sjukt illa efter att ha satt i mig en, okej, onödigt stor portion godis - igen... Men, nu tänker jag inte förstöra det här ögonblicket och Catiiis stund i rampljuset med att sitta här, grön i ansiktet och fråga mig VARFÖR?!?! jag åt allt det godiset.....det känns helt enkelt inte som rätt tillfälle att blanda in mina kära trogna läsare i min ångest och självömkan kring mina uppenbara ätstörningar... Jag ska även försöka hålla stackers Johan utanför eländet.. Herregud...Kan inte vara lätt att leva med tjejen som muttrar/gråter över hur tjock hon blitt, börjar dagen med ett par chokladwafers och avslutar den med detta övernaturliga frosseri....Urrrk! ...Å sen blir man väl inte världens smartaste och trevligaste människa heller då blodsockret åker fritt fall dagen igenom..... Snyft! Im a bad bad person......... *dunkar pannan i bordsskivan*

...Sanningen är, tro det eller ej, att jag har en riktigt bra sjukdomsinsikt och är fast besluten att återta kontrollen över min kropp å hälsa - efter påsk! ...Hade liksom gjort ett muntligt avtal med mig själv och min spegelbild att det fram tills dess skulle vara "fritt fram" för frosseri å förbjudna tallriksmodeller.... Det känns kanske inte som det mest intelligenta jag gjort just nu... fyyyy vad dåligt jag mååååår!!!!

3 kommentarer:

Lotta sa...

Aaaagh, detta jäkla dåliga samvete som alltid ska spöka, skit i det å njut av godiset, det är ju sååå gott:0)

Anna sa...

Tok-ät godis o annat onyttigt nu, så du blir riktigt less på alt! ;-) Jag har (peppar peppar) hållit min vikt trots mkt onyttigt så jag har väl nått den där lagoma nu antar jag. :-) Har förresten hört att d kan vara rs på dagis ju o d är envist... Kram till er lilla sjukling iaf!! Ja o dig oxå såklart... :-)

Eva sa...

Njut, du! Och ha inte dåligt samvete heller... det mår man inte bra av =D. Efter påsk blir det nya tider ;-)