torsdag 19 mars 2009

"Frågan är hur vi ska få loss pulkjäveln....?"

...Ja det är väl lika bra att fortsätta där jag avslutade sist? Vår idylliska familjeutflykt till Storfinnmyra i söndags...

...Å det blev verkligen idylliskt! På riktigt!! : ) ..Ja bortsett från den här lilla fadäsen då innan vi nått målet..men herregud vilken petitess! Medan de stora pojkarna löste problemet, med både mer och mindre vuxna metoder..., satt jag och Leo å bara njöt av skådespelet! ..Å då menar jag inte dramaspektaklet nere i backen utan det storslagna runtom oss! Himlen kändes så nära på något sätt... å var så blå som den någonsin kan... Naturen omkring oss så orörd och skyddad i sin onaturligt tjocka vinterskrud...Jag knäppte måååånga kort inne i skallen den dagen kan jag säga!

Väl framme var jag alldeles torr i munnen av allt detta förundrade gapande...så det blev till å rota fram någonting att dricka lite snabbt. Jag var så desperat att jag var tvungen att ta första bästa jag fick tag på.... ; ) På myra väntade oxå ett härligt gäng, så det blev en hel del skratt under den sprakande solen!

På måndagen var vi oxå lediga tillsammans och tänkte göra en repris! ...Men självklaaaart tog det ju å snöade hela jävla förmiddan(!!!!!!!) ...Rätt logiskt ändå...det har ju trots allt säkert töat 1cm så nån jämnvikt ska det väl va...............?

Johan tog med sig Liam till stan och tittade på brudar, björnar och bössor! haha! De lyckades även köpa lite kläder och luncha på Mc Donalds. Jag å Leo stannade hemma å tog den promenad med Jannice som jag trodde skulle bli den sista i mitt liv... Nu är det jvlar i mig dags att lyfta arslet av sofflocket!!! Vi gick kanske 5,5 km och jag blev så knäckt att jag var tvungen å sova middag sen. Benen kände som bly åsså fick jag frossa - hela natten... : ( Visserligen har vi haft otur länge nu med sjukdomar och skit men på sista tiden tror jag faktiskt jag börjat använda det som en "ursäkt"...? ...Usch vad insiktsfullt... Näpp! Jag tar genast tillbaka det och hävdar istället att min teori återigen stämmer: Det är livsfarligt med motion. ; )

I tisdags då...? ...Hmm.. Tjaa...? ...JOOO!!!! Herregud! Jag blev ju stolt katt-mormor för tusan! ..till väääärldens sötaste skapelse.... Vi har ju vetat ett tag, och i ärlighetens namn fasat för, att Loka varit på tjocken. Vi kunde dock aldrig tro att det var så nära och plötsligt låg hon bara där denna lilla älskvärda tuss!

För er som inte har Facebook kan jag ju berätta att jag lagt upp ett album som heter Till Sanna från Leopold...mhuhahahahaaaa! Det har redan utvecklats till ett mycket intressant forum där det enda syftet är att vinna Lottas hjärta! För Sanna är såklart redan såld - hade räckt att visa svanstippen för henne...hahahaa ...Alltså Lotta är Sannas mamma/sambo som är såååå bestämd i det faktum att hon över sin döda kropp ska ha en katt i sitt hem...... Det är MYCKET intressant och jag lovar att uppdatera er fortlöpande... ; )

Onsdag var det igår... Då joppade jag hela eftermiddan å var hemma lagom till att natta/ bråka med två trötta pojkar. När jag kom hem grabbade pappan sin bandyklubba och formligen flydde ut genom ytterdörren...Han var så där snabb som de bara är i tecknad film ni vet....

Tack å lov var varken jag eller Liam särskilt sugna på maktkamp, så allt gick rätt smidigt och jag kunde krypa ner i soffan å luta mig tillbaka kl 21. för veckans Hallelujah moment .....Grey´s Anatomy.... Det var faktiskt länge sen, om jag ens någonsin, blivit så illa berörd av ett TV program.. (Ni som följer serien vet exakt vad jag menar..) Jag grät så till den milda grad att jag hulkade och var tvungen att gå å lägga mig direkt efteråt....Sen låg jag och bara tittade på, höll om och pussade på en sovande Liam och grät ännu mer tills jag somnade... Jiiizes.!

Idag är det Torsdag å...klockan ÄR verkligen SÅ mycket!! Då måste jag sätta fart på det 29 åriga maskineriet!! Det ska tvättas, packas å ställas med lite mat inför morgondagen! : ) Då åker nämligen jag och barnen till Klövsjö tillsammans med Biggan o Emil, Monica o Julia! Det ska bli helt underbart....
Eftersom det var så dåligt med bilder i detta inlägg avslutar jag med den fantastiska vårbuketten vi fick av Farmor å Maggan förra helgen! ; )

4 kommentarer:

http://catiiis.blogg.se sa...

Ja visst var det ett fruktansvärt avsnitt! Hulkgråt här oxå..
Ha så superdupermysigt i helgen o pussa Biggan från mej!!
kram kram

Lotta sa...

Ännu en njutningsfull läsning innan läggdags, tack för det Mia:0) å jaaaa va jag lipa igår oxå när jag titta på Grey´s, herregud hur sorgligt kan det va ibland, och du ang kissen....hä blir ingan av mä dä!!!!kram

Nettan sa...

Ja, hua...mina ögon var helt igensvullna efter programmet :( men det var riktigt bra, tycker jag!
Guud, vilken bra blogg du har!! Jättekul att läsa! Hur många läsare har du i snitt? Kanske dags för lite reklamintäkter? Då kan du snart dra dig tillbaka och bara blogga och skriva freelansa för Lidens tidning ;)
Kram från 58:an

Lotta sa...

Meh, varför kommer inte mina kommentarer med? nu blir jag putt, skrev ju häromkvällen ju, Mia?????