onsdag 25 mars 2009

En....tvåååå....treeeee.....fyyyyraaa............

Jag räknar får. Jag kan inte se dem men känner hur de springer rakt igenom skallen på mig...in genom höger örat å ut genom det vänstra... Å de lämnar efter sig en luddig känsla av att ha hela huvet fullt med bomull!

Vad jag fsöker säga är att jag är onaturligt trött! Har hur mkt som helst att berätta om dagarna som gått å jättemånga fina bilder att dela med mig av - men ja ooooorkar iiiinteeee nuuuu!!!! ...Å snart är klockan 21.00 och det är dags att ta plats i soffan för veckans Greys-moment : ) ...Denna gång tänker jag tvinga Johan att sitta kvar å hålla mig i handen å langa pappersnäsdukar - hela programmet!

Måste bara säga att jag haft en himla bra dag idag! : ) Har varit å hälsat på två av mina trognaste fans, två helt tokiga och fullkomligt underbara människor, mor å dotter - Lotta å Sanna... Alltså ni är bara så mysiga och roliga å lättsamma på nå vis! ...Ja herregud - de har en skylt på ytterdörren som säger "Välkommen alla goda människor - här är vi kannibaler"...... hahahaha.. Jag är stensäker på att ni kommer att få era nya tapeter - inom kort.

Nämen tydligen blev detta nåra rader trots allt.... "Ja ska bara" är mitt mellannamn...bland många andra, för jag är ett väldigt kärt barn....hmm...

Jag måste ju oxå bara tacka ALLA er som läser min blogg å lämnar såna otroligt positiva och upplyftande och inspirerande kommentarer! Det är vansinnigt roligt! Jag trodde aldrig jag skulle tycka det va så roligt att "blogga"... Tyvärr blir det ju lite gläpp ibland...
Ni ska få höra om våra underbara dagar i underbara Klövsjö...för det är helt klart en sådan upplevelse som är kul att spara för framtiden å blicka tillbaka till! : )

...Men inte nu! För nu börjar det!!! ; )

1 kommentar:

Lotta sa...

Kul att du kom till oss, så jag fick träffa guldklimpen så söööööt, men det är ju inte så konstigt med en sån mama:0)själv får jag kolla på reprisen till helgen på Grey´s, får inte glömma det, å jaaaa vi ska ha tapetserat annars j.....lar, kramen på dig fina:0)