onsdag 18 februari 2009

Koffein-kicken Allan...

Ville bara upplysa om att jag är inne på min 3:e kaffekopp (inom en halvtimme) å fsöker göra ALLT för att kvickna till lite kvickt... Sitter här och vibrerar i hela kroppen och har såna där omysiga ryckningar i ögonlocken....
Har inte sovit många blundar inatt! Avslutade gårdagskvällen med att titta igenom Mammus å Sannas underbara bilder fr landet långt borta.....hade mardrömmar hela natten!

Nu ska jag å lilleman ta å väcka upp de som inte redan e vakna, rafsa ihop å ge oss av! : ) Det blir ett pit-stop i Birsta först.... Där ska jag fsöka hitta en tinad hel (DÖD) kyckling och uträtta lite andra livsuppehållande ärenden...hehe!! ; ) ...Nästa pit-stop blir troligen Godishuset ovanför Härna.... å sen kanske outlet i Ö-vik.......... Ujuj! Bäst å sätta fart....det här kommer att ta tid! : )

1 kommentar:

Hanna sa...

Skärpning.. Åker land och rike runt men har int´ möjlighet att tuta ut på ön.. Kan tro att det kommer att locka när jag säger att vi har havssalt i vårt bad... inte bärckt.. utan äkta hav i anknytning till vårt hem.. kom ner till SOMMARN och prova så får du se... du kan inte tro det!! (om du inte kommer ner ;)
pUss och krAm från badmadaaaam
Guess How???