tisdag 17 februari 2009

Borta bra.....

...hemma sig likt... : /

..Å det är väl för väl...för vi har det ju himla fint å bra här hemma! : )
Man får lätt en sån liten "Aha-upplevelse" när man varit borta några dar...Men herregudkallt vi har!!!!! Man får rimfrost i näsan på direkten och en joggingtur till postlådan värmer fortfarande bättre än solen... SUCK!!

Vi hade det ljuvligt i Sthlm så det kan ni aldrig tro... Hade mer än gärna stannat MYCKET längre..men vi hann ändå med en hel del denna gång! ...Utan att det blev en massa stress å press, ångest å måsten! : )

1) Shopping
Barkarby outlet...var kvinnas dröm...å tydligen även Johans! Har aldrig haft så roligt med
honom.... då det handlat om shopping ; )

2) Svärmor
(OBS! Denna lista är INTE rangordnad...då hade du givetvis stått som 1:a...
hahaha!!)
Ja ni som träffat henne vet ja vad jag talar om... Hon å Bosje fixar å donar, älskar sina
barbarn och tar varje stund till fånga! Skämmer bort oss till tusen...med mat, sovmorgnar,
kärlek och massa annat trevligt! Dom är bara bäst helt enkelt för att dom är dom!
(OBS nr2! ..Du har givetvis inte en egen plats bara för att jag vet att du läser min
blogg! haha!)
(OBS nr3! ...Vid det här laget känner du mig så väl att du vet att jag menar det å
inte fsöker imponera eller göra mig till...Varför skrev jag ens OBS nr2???)

3) Älskade vännerna..
Ja dom är verkligen också helt fantastiska...å det är som Hanne sa, att det inte spelar nån roll
hur länge det dröjer mellan gångerna, det känns ändå som igår! Aaah...dom är ljuvliga allihop!
Vi var även å kollade in Sandra å Kalles nya lägenhet å gav Elias (Ljuuuuuvliga Elias!!) sina
julklappar...(ähum!)
Sen blev det kvalitétstid med min kusin Petra å småtöserna oxå! Det är så himla kul att vi
lyckats få barnen på samma år...det har helt klart fört oss närmare varann å det är fantastic!

4) Bar-/gällivarehäng i storstan...
Sen tog ju jag å Sandra en tur till innerstan på fredagkväll och träffade Erica! : )SUPERKUL!! ...men nästa gång ska ja "göra om - göra rätt", ta med mig en sån liten lila eller blågrön kasse å åka hem till henne istället.. Ljudvolymen ute på stan göra att man tvingas
gestikulera så mycket för att göra sig förstådd en halvmeter bort, å då är det lätt att man råkar klappa till nån å det är ju inte så charmigt kanske..
Charmigt, inte heller, då man får syn på en f.d. Sundsvallsbo som man kaaanske känner igen från gymnasiet, men som man kastar sig över med ett "Oj vad världen är liten!!?" å helt ogenerat pratar ihjäl på 5 min... å sen upptäcker hur idiotisk man är, frågar efter toan (lägger till ett "snart tbax!"), lägger benen på ryggen, samlar ihop hönorna, flyr å krockar med människan i utgången.......
Kan flika in att jag var ensam på Sture-Hof i Goretexkängor, lurvfleece å skaljacka.... HAHAHAA!!


Ja just ja..toan... Vad F-N är det med toapappret?!?!? ...EU-anpassat såklart.....men knappast miljövänligt! Man får ju lov å krafsa lös en hel bröt ju om man ska komma nån vart!

...Sen är det ju en sak jag aldrig kommer att förstå... VARFÖR springer alla?? HELA TIDEN??? Värst är det under backen i den där gången mellan tåg å T-bana vid T-centralen... Visserligen kryllar det av skummisar å luktar kiss så det är väl inte så konstigt kanske...?
Där av alla ställen lyckades jag tappa ut en halv burk små runda vita mint-pastiller..Jag lovar att det kändes som om hela världen stannade upp å drog efter andan tsammans med Sandra..... "GÅ! för i hlvt!!" väste jag å ökade på stegen....

Fick samma panik-känsla som när jag blev stoppad i säkerhetskontrollen på väg hem fr Thailand...herregud... Vi hade mellanlandat i ett arabland å skulle gå i land på flygplatsen..
Vid röntgenapparaten stod onödigt många bistra män med turbaner å stora svarta skägg.. Mitt handbagage var ju givetvis extra intressant å jag tvingades öppna det.. Längst ner hittade de en påse med kritvit sand och frågade myndigt "WHAT`S THIS??!" ..."Eeehum....S-s-ssss.. Saaa...S-s-ssan-n-n-nd....SAND!" pep jag fram med knäna skakande som kastanjetter.. Ni anar inte hur mycket jag hann tänka innan jag förstod att de drev med mig, brast ut i ett rungande gap-skratt o klappade mig i ryggen.... Jag skrattade inte.

...Hoppsan vilket sidospår! : )

5) Lilleman Leopold 1 år!
Det blev givetvis ett hejdundrande kalas hemma hos farmor med en massa go-fika, ballonger, girlander, tjo, tjim å fina presenter! : ) Han var, som alltid, nöjd å glad ..!
Vi tänkte även försöka ha lite kalas här i helgen för dem som vill å är fikasugen! Tid meddelas på FB... ; )

Det värsta med att åka hem är ju såklart att skiljas från alla nära och kära som man önskar fanns intill en varje dag... Inte blir det bättre av att Liam börjar förstå det där med att skiljas åt - att det faktiskt känns jättetrist.. När farmor vinkade av oss och nästan stod med näsan mot bilrutan frågade Liam oss om hon var ledsen? ..."KÖÖÖR!!!!" väste jag till pappan medan jag kämpade med klumpen i halsen.. TACK å LOV är nästa gång vi ses redan bokad! (=snaaaaart!!) Då tar hon med sig sin syster å kommer upp! : D

...Å det värsta med att bloggla ojämnt som jag gör är att det gärna blir så långa haranger.. jag vet att jag sagt det förr å jag jobbar fortf på det! ; )

Imorrn ska jag och Leo åka upp t Björna å hälsa på världens ettrigaste men härligaste finne Johanna å lille gölle Loke! Det blir en riktig mys tjejkväll då hon tydligen skaffat barnvakt åt pappan! hahahaa!! ...Så nu borde jag verkligen gå å sova....men så trynade jag middag med Leo idag så nu e jag oförskämt pigg... : /

...FÖRST ska ja iaf kolla Sannas bilder fr Thailand som hon ÄNTLIGEN lagt ut på FB efter order! ; D

1 kommentar:

sanna sa...

ååhh va gott med update och lite bilder, hade dock velat se fler från eran utekväll eller är det censur på dom ;) ses till helgen hoppas jag.. stora feta blöta pussar från mig som saknar dig!!