fredag 9 januari 2009

Vilken härlig och underlig fredag det blev! : )

HÄRLIG med tanke på: Att jag tog mig ur sängen i morse, utan både feber och likfläckar, efter närapå ett dygn under täcket... Drog därför på mig gröna stassen igen å tänkte "Ja va fasen, det går så länge det går..." ...Och dan den gick - idag oxå! ; ) Jag gjorde inte ett smack fram till lunch då jag kom på att vi faktiskt fortfarande har en uuuuuuunderbar deliiiikaaaaat restaurang här på byn! ; ) ...Så istället för att slava själv framför spisen (eller synda med skåp-frosseri) susade man iväg i Doris mot dagens höjdpunkt! ...Å det visade sig bli fler än maten i sig...haha!
Gjorde ett litet pit-stop(?) ...eller ska d va me 2 "p"...?? ...å kanske sitta ihop? ...Perverst kan tyckas... ÄH! SKIT SAMMA!!! ...Iallafall svängde jag upp på Jala å hittade två hårt arbetande grabbar i full färd med att höststäda (Jodå..!) De bar undan cyklar å skottade fram fönsterkarmar...å va d en gammal tvättmaskin...? De visade sig vara utsvultna efter hååååårt arbete så de blev mina matlådelunchdejter : ) ...Åsså tillkom en anorektiker oxå som inte skulle ha nån mat men som ändå förgyllde vår/sin lunch med sin blotta närvaro! ; )
Sen fick jag även syn på en annan "syster" genom fönstret som jag saknar jättemkt!
...Så "HÄRLIG" för att jag har nära vänner nära å blev påmind om hur kära idag! : )UNDERLIG med tanke på: Att jag sett mitt första (och troligen sista) HELA "Let´s Dance"...å ja säger bara HERRE-GUD...
Jag vet inte om det var mitt kvidande från TV-soffan som fick Liam å Leo att, från ingenstans, vakna men de gjorde de iaf....(Grrr!!!) Det underliga med det var att jag bara behövde gå in 3 ggr, å på den 3:e hota med: "Det blir ingen skotertur med moffa imorrn(!!!)".......Å...Ta-daaa!!...D FUNKA!! (Även på en 11 månaders bäbis alltså!) : D
Sen tycker jag att det är lite underligt att man ofta blir sämre i sin snuva framåt kvällen..? Jag fortsätter således att mota "olle i grind" me 1st Ipren, 1st Rinexin å 1st stadig whiskey..Host! host! snörvel!snörvel!
...Så "UNDERLIG" ifall inte min huskur hjälper!

1 kommentar:

Lotta sa...

Ja denna jävla förkylning, jag motarbetar min hela tiden, vägraaaaar att ge efter, så ikväll blire party sådetså, men krya på dig iaf, gillar din blogg, man får alltid skratta när man läser den å d gillar ju jag :0)