måndag 12 januari 2009

Fånge i min egen kropp..

..Ja så känns det! : (

..Jädra efterhängsna envisa onda elaka bacillusk...GE DIG IVÄÄÄÄÄG!!!! Jag ligger alla stunder jag kan under täcket å bara väntar ut den j-ln... Men så ibland måste man ju liksom kliva upp av olika anledningar! ...T.ex. är de två små barnen som oxå bor här inte fullt självgående ännu.. De behöver ju hjälp med vissa saker och får inte - under några som helst omständigheter - lämnas utan uppsikt längre än vad som är aaaabsolut nödvändigt... (det är en vild chansning varje gång..)


...Hursomhelst så är det DÅ, när jag är uppe, jag får den här känslan av att vara fången...För det är ju DÅ jag ser allt som skulle behöva göras, saker jag skulle vilja göra och det som MÅSTE göras (tillvaron stannar ju liksom inte upp bara för att mamman blir sjuk...)..

Nu vill jag oxå kasta ut julen, bli fylld av energi och påbörja projekt man skjutit upp till "efter jul" - såsom grabbarnas rum tillexempel! Där har jag så himla mycket idéer att ja tror ja spricker! : )

...Men jag orkar helt enkelt inte.......känner mig löjligt sänkt faktiskt! SUCK!

Nu är det ju så att vi, jag och barnen, är välsignade med världens bästa pappa och sambo! Han grejar å donar å fixar...gör verkligen ALLT för att d ska flyta på bästa sätt här hemma...å inte muttrar han heller, fastän det är han som får dra största lasset - om inte hela - just nu... Kärlek! ; )

Imorgon har min mamma, till brädden full av klokhet å visdom, ordinerat sängläge och vila heeela dan! Å det är kanske vad som behövs istället för att bränna varje uns av sparad energi till å springa på massa annat tjafs...?? (Jäkla trevligt "tjafs" men ändå!) ..DET, en godispåse å en bra film....?? hehe... ; )

I Lördags fick Leo sin första skotertur, i strålande sol, upp på Knyln! Han sov mestadels som en stock men vaknade på vägen hem å gnolade gillande med i skoterns läte! : ) Stolt chaufför var såklart Liam med morfar bakpå! (JA - vi ska köpa en mer passande hjälm för ändamålet åt pojken....)
..Å i Söndags var det dags för årets julgransplundring! ...Ni vet...den i sockenstugan? som hembygdsföreningen ordnat? klockan 13? ..med dans, sagostund, gofika, ballonger, godispåsar, tomte å allt...?? Det som var en succé i fjol....?...och som det faktiskt annonserats om runt om på byn???

Jo, jag är sarkastisk....VART VA ALLA?????????? (Kanske hemma å tog hand om sina förkylningar på ett förnuftigare sätt kanske iofs....haha!) Heeeelt sjuuuukt dålig uppslutning...men jag kan bara säga att det var ER förlust... Hur mysigt som helst tyckte vi som var där och fick ett jättefint avslut på julen! ...Åsså kom ju som sagt tomten å sa "hejdå".... Liam var snabb som en vessla upp i knät å började dra upp riktlinjerna för nästa års önskelista...haha! Helt underbart!


Nu är det dags å krypa ner igen! ...Först ska jag genast gå å tala om för min älskling hur fantastiskt bra jag tycker att han faktiskt är!

...Å du Sanna! ...Vad jag kan va?? ..med bilder å allt! Nu e du allt så imponerad att du nästan storknar......hahahahahahahaaaaa...... ; )

1 kommentar:

sanna sa...

imponerad..? snarare STOLT eftersom det är jag som "lärt" dig!! ;) haha!