torsdag 8 januari 2009

Host, spott å frääääs....

Ett gäng fula bacillusker har trängt sig på... å ja mår skiiiiittaskigt! Hela dan har ja mest legat till sängs eller vandrat omkring som en zombie i morgonrocken.....fuuuuull av gröna gubbar å självömkan.. Orkar nästan inte sitta upprätt så här....känns som ja ska kräkas så fort jag hostar....har bara fått i mig en ynklig korvbit idag....(bortsett från nå kaffe å nån bortglömd lussebulle...å kanske 2 avocado med skagenröra...) Tror jag kommer få feber oxå mot natten....så det är nog bäst att gå å stoppa huvet i frysen en stund.....kanske hittar ja en övergiven bullpåse på samma gång.....?

Tänk på mig nu å tyck mycket synd om mig så kanske jag blir frisk snart...!

2 kommentarer:

Hanna sa...

hahaha... nu får jag chansen att ge igen.. sarkasm... Bullar i frysen.. vilken ynklig liten lantlolla, men för alldel om du tror att dom gröna gubbarna försvinner så kalasa i dig bara.. spara några frystorkade till mig när jag återfaller ;I om si så där två månader... hahaha..
Jag har fått hosta igen och överväger att ringa vc i morgon.. drar mig lite då jag blev skräckslagen av ditt sätt att prata om det som ev komma skall.. Mitt förslag till oss båda är att blunda och låta stormar och grönagubbar, slangar och doktorer simma förbi i slämbobborna.. Då går nog ALLT över?? KRam skrotan!

Catharina sa...

Krya på dej gumman!!!