torsdag 8 mars 2012

Phuu....! Det finns två vitrumpor kvar iaf!

..Var annars orolig att hela beståndet fallit offer för den prickiga kattfan som härjar kring byn!

Idag var frk. Modin seeeeg i starten efter 3 rätt tuffa dygn i tjänst. Hela jag kändes trögflytande! Började därför dagen med en genomkörare upp till Väckesjön i jakt på motion, syre och förhoppningsvis spår efter Lodjuret i nysnön.. Hittade inga spår men fick en skön promenad!

Sen hämtade jag grynen på dagis.. Åh som jag har längtat!! Det blev så fasligt tomt efter vår långledighet tsammans..
Om någon undrat varför det gapats och skrikits från Örnnästet ikväll, som om någon varit riktigt illa ute, kan ni ta´t piano.. Vi har haft TV-spelskväll och kämpat för våra liv i Toy Story! :) Jag har fått lägga en fömögenhet i svär-burken kan jag säga.. :P

Nu ser vi fram emot en myshelg tsammans.. Bortsett från ett ev besök på Drakborgen imorrn blir vi hemma, utan flängande. Det ska bli lovelyyy! Ännu lovelygare är att kärleken oxå planerat en Liden-helg med sina grabbar, så på Lördag blir det troligtvis angling och samkväm med dem, moffen och grabbarna Lorentz! LOVELY var ordet. :)

Förra helgen var vi däremot ut å flängde, vilket vi ju oftast gör! Haha!
I lördags följde bästa barnvakterna med hem till kärleken och vakade över de små medan vi åkte på fäst i staan! Huuuur jäkla trevligt som helst.. Middag på Stekhuset, förfest hos älskade Lotta och Mc-fest på Railway. Det kan inte bli annat än tipp-topp med det underbara gänget!! Grabbarna hade oxå haft en toppenkväll med bästa Olivia och Mysan. Hade inte förväntat mig annat iofs.. Tjejerna är fantastiska!
På söndagen va jag trött. Jättetlööött.. Hujedamig.. Men det var, utan att tveka en sekund, helt klart värt det!! ;)

Nä, nu knölar jag ner mig mellan mina gryn i min 120's! Lär va ännu stelare imorrn, men Drakborgen ska nog mjuka upp tant!

Inga kommentarer: