måndag 10 oktober 2011

Lycklig och livrädd!

...Är två ord som kanske bäst beskriver min sinnesstämning! ..fast mest lyckliiig! : )
Vi har hunnit till mitten av oktober och igår föll tydligen det första snöblandade gloppet från skyn.. Jag förnekade dock detta otäcka fenomen (inte redo RIKTIGT än!) med täcket över huvet heeeela dan! Dras med en oberäknelig förkylning som nu verkar satt sig åt bihålorna.. Det gör gärna det då jag väl blir förkyld förstår ni.. (....Nu kan man se min fina kusin Jennys sexiga skrattgropar framför sig..haha! ..Inside-skämt och long story.. Men hon har alltid haft lite roligt åt detta förkylningssymptom! Hon skulle inte skratta om hon råkat ut för det själv.. Vilket hon iofs aldrig kommer att göra. Har alldeles för liten gullig nos!)
Hursomhelst.. dagarna och livet tuffar på.. lyckliga dagar i ett fantastiskt spännande liv!
Igår var en bedrövlig dag.. Låg som sagt under täcket mest hela dan. Snorig, ensam, lämnad, övergiven och med ett BLYTUNGT OK AV SEPARATIONSÅNGEST!!
Vinkade av Liam på morgonen som nu ska vara borta från mig i TOLV dagar. Först ett par dagar i Sthlm för att sedan åka till aaaandra siiiidan väääärlden (läs: Turkiet) med bästaste farmor, sin farbror Kalle och kusin Elias.. (Tackgodegud för att Leopold är inom räckhåll i Flygge iaf!) Jag skulle sagt NEJ om jag kunnat. Av rent själviska skäl. Men jag sa JA!
Dagen då jag ändå fick äran att berätta nyheten kommer jag aldrig att glömma. Farmors iver och hur det formligen glittrade av lycka i pojkens ögon.. De kommer att ha det hur toppenbra som helst. Det kommer att gå huuuur braaa som helst!

Har "utifallatt" planerat in en extra speciell aftonbön på onsdag då det bär av..

Å det är bara att hoppas den skäggige gammelgubben har apparaten på, tycker bra nog om mig och HÖR mig! ..Speciellt då onsdag kommer att bli allt annat än gudfruktig i sig!

Då är det nämligen dax fär mitt å Alx helvetesdygn i hufvudstaden! : ) ...Tågresa med avfärd 07.57 , roooolig ryggsäck, lunch, lull-lull, relax, pepp!!, middag, konsert med RHCP(!), krogbesök(?), hotellnatt, hotellfrukost (troligen under pistolhot) och den värsta tågresan EVER hem... Sen hoppas vi att någon trygg, stabil och kärleksfull person tar lyra på oss på perrongen.. Vi kommer att behöva det! ;)

Heyhoo! Lets goo!
..Ja just ja! Fick ett tips från 'en viss person' som förhuvudtagetintealls begriper vad egentligen en blogg går ut på/ ens vet vad det är/ aldrig läst nån...... att jag ju alltid kunde skriva att jag smort balkongdörrjäveln med 5-56 idag så att den är tyst nu! Bra där JW! ;) Done!
...Ja men deeet oxå!!! Jag vill önska ett par, som oxå ska ut å resa på onsdag, DET BÄSTA av det bästa för de bästa! NI är just de rätta 2 att göra Paris lika "magiskt" anyday.. (höst/vinter/vår eller sommar..) Ha det alldeles fantastiskt!!
....å sen! ..Kära CB, är det dags för en "Grey´s date de luxe" (Middag, trerätters å grejer på Örnnästet, så vi hinner med allt!) ..Puss på er! Je t'aime! ;)

3 kommentarer:

Catharina "På väg till Paris snart.." sa...

Tack för det kära du!!

O ser verkligen framemot Greys deluxen!! Nice!
PUSS!!

farmor sa...

Lilla söta mamma, det kommer bli så bra,vi har kul redan nu Elias och jag
SOLEN,BADET här kommer vi...... PussKram från oss i Järfälla

Anonym sa...

Ses snart kanske*****
Har ıngen hemlangtan precıs......
PussKram Lıam