söndag 16 oktober 2011

Inte en lugn stund!

Har flygit å flängt än hit å dit hela veckan.. Känner mig faktiskt rätt sliten får erkännas, men det vare värt!! ..Såklart!
Stockholmsresan med Alex blev som jag förutspått fantastisk och oförglömlig, på många sätt!
Bäst av allt var ändå att få rå om honom den tiden, bara vi, på tumanhand! Har en helt fantastisk lillebror..eller jag har ju TVÅ! Men nu kunde ju bara minsteman följa med och det i sig var inte så "bara"!! Han är så himla behaglig att vara med, så lättsam och såå rolig!! Skrattar mig fördärvad åt alla hans uttryck och kommentarer.. Vi är ett bra team.
Hade förberett mig mentalt på ett riktigt sjöslag, men det visade sig att det troligen varit mer fart på PRO! Det blev hur lugnt och skötsamt som helst! SKÖNT! :P
När vi checkat in på hotellet sökte vi oss till Friday´s i Kungsträdgården där vi lapade maltsoppa i solen hela eftermidda´n! Törs definitivt säga att det var den sista gången man satt på uteservering 2011. Till vår stora förtjusning fick vi sällskap av Jenny oxå!
När det blev dags att piffa till sig inför kvällens äventyr var jag glad över infallet jag fått under dagen och lät Make up store på Norrlandsgatan ta hand om den biten! : )
Lagom till en delicious middag på Texas Longhorn anslöt sig ytterligare två ur vår fin-fiiina kusinaskara, Rikard och Robin å en kompis till dem, William!
Tyvärr hade tiden skenat i väg de sista timmarna och började bli riktigt knapp om vi skulle uppnå dagens mål - att ta oss in på Globen! Så efter middagen kastade vi oss in i en HEDERLIG taxi och gav oss i väg. När vi passerat slussen ramlade insikten ner som ett betongblock i knät på mig. Biljetterna. JaghadeförihelveteglömtBILJETTERNA!!!!!!!! Lillebror var mkt imponerad i baksätet.. Fick hoppa av och leta reda på ett internetcafé på Söder vilket trots allt gick rätt smidigt får jag säga. Där mötte vi sedan upp Tomas och hans gäng som oxå skulle på konserten för en snabb drink och vidare transport..

Vi missade ett par låtar men fick ändå uppleva en stundvis magisk konsert! När de första tonerna av "Californiacation" ekade i Globen stog vartenda strå på kroppen rätt upp kan jag säga..å under "The Adventures of Rain Dance Maggie" var det helt omöjligt att sitta still! På resan ner kollade jag låtlistan för kvällen och när det tillslut var dags för extranumren väntade vi exalterat på bl.a. "Dani California"..men då, helt plötsligt, klev Kiedis av scenen och innan applåderna dött ut tände man lamporna och började plocka av scenen! Ett brutalt ANTIKLIMAX uppstod! Så vi var allt lite snopna då vi lunkade ut..
Snopna och trötta! Blev tillslut ändå övertalade av T´s gäng att vi skulle samlas på Rival på Mariatorget för en sängfösare.. Det blev en jävligt DYR drink då vi denna gång lyckades hamna i klorna på en inte alls lika hederlig taxichaufför!! MORR!! Istället för att bråka med fanskapet betalade jag bara med sammanbitna tänder. Fann mig inte alls dumt nog.. "Jufaani Taxi"..may you burn in hell..

Vid midnatt stupade vi i säng och vaknade därför hyffsat pigga på torsdag morgon! Käkade frukost och tog en liten promenad innan det va dags att ta tåget hem igen. TACK älskade bruschan för det äventyret!
På torsdag kväll fick jag Biteline pizza och myskväll i utbyte mot att jag, som man säger, "prajmade" ett badrum! Ingen dålig deal! ;)
Så vips var det helg och dax att byta skepnad till jägare igen!
I helgen fick Cirkus Märrgård förstärkning från Göteborg av Lasse och Bengt! Ytterst trevligt! Tyvärr gick vi lottlösa den här helgen oxå...helt ofattbart!! Så nu är snart depressionen ett faktum.. Men! Ett otroligt vackert väder i gott sällskap gjorde ändå helgen övervägande FANTASTISK!
Denna vecka består i huvudsak av jobb för min del.. Hoppas på lugna dygn så man är utvilad lagom till helgen och nästa happening! :) Fäst hos Biggan! Ujujuj.. Orkar inte tänka på det ens riktigt än...Men det ska bli helt underbart att träffa tjejorna!
Liam stoooortrivs i Turkiet förresten.. Jag saknar honom så att jag håller på att gå sönder(!!) men fick känslan att det inte var heelt ömsesidigt när jag pratade med honom förut...haha!

Inga kommentarer: