torsdag 18 augusti 2011

Jag har visst gjort det igen!

....Tagit sommarlov! ; ) Det är sig likt... En svallvåg av roligheter brakar loss i maj och planar inte ut förrän framåt hösten... Bara att nagla sig fast på toppen och hänga med!
Nu får vi nog ändå acceptera att hösten är här, om inte annat på god väg..? Jag välkomnar mig själv tbax å fsöker mig på en någorlunda kortfattad resumé av en helt fantastisk sommar!
MAJ
Mallis....
När jag lämnade er sist stundade vad som kom att bli en oförglömlig resa.. En vecka på Mallorca. En veckas All Inclusive på Alcudia Pins med ett riktigt järngäng! Å nog inkluderade den veckan allt man kan önska sig och inte.. Sol, bad, myspys, reeeegn å rusk, inomhusbar, utomhusbar, fotbollsplan, hemlig eftermiddagsklubb, helt ok mat, vattkoppor, balkonhäng, borttappade pass, väskor, skor och ungar..... 65 års firande, goda drinkar, pirater, gratis glasskiosk, Bamse och hans vänner, elbilar, hysteriska luncher, Dunderklumpen, humor och måååååånga skratt, mera myspys, underbara fantastiska ungar, fantastisk farmor, fantastisk Jenny, fantastisk Jossan.. Fantastiska dagar! Tack underbara ni!!
JUNI
...å "After-Mallis"!
"Planade ut" efter resan med en helg i Sthlm och en fab rosé-lördag! Fina Jenny, fina pojkar, fin sol, fantastisk middag och ett besök på "Trädgården" på kvällen. Efter mycket om och men dök Laulan oxå upp och försökte lura med mig på en vad som kunnat bli en vansinnig natt på stan.. Men fröken Modin tog, hör och häpna(!!), sitt förnuft(?) till fånga och var bra nog död ändå på Söndan.. Tack för det!

Tjejfisket 2011 - Lika sanslöst som fisklöst... : )

Hann inte fatta att jag kommit hem förrän det var dags att packa för nästa äventyr! I år bar det av till bekanta Stensjöarna där vi, bekväma som vi blivit med åren, hyrt stugorna vid vägens ände! Vad vi inte riktigt räknat med var att det plötsligt kryllade av karlar på skogen..å än mindre att det bland dem fanns flera bekanta ansikten! Ett härligt gäng! Vi släppte in dem i gemenskapen och fick en sjuhelsikes helg tillsammans..
En sammanfattning: 3 dagars dårskap med FF Army! ..."FF..what?" undrar ni kanske då...? Ja ni är inte ensamma! Haha! Vår utomordentlige General Löfvenius/Grelz hade detta år med sig varsin surprisepåse till sina undersåtar! I den fanns bl.a. varsin snygg kepa med vår personliga befattning och stämpeln "FF Army" i pannan.. Klurig som hon är, Biggan, tyckte hon att det lät bra helt enkelt, utan en endaste aaaning om vad det skulle stå för! Vi fick således i uppdrag att komma överens om dessa F:s betydelse.. Kan säga att förslagen haglade och vi konstaterade att de borde broderat dit betydligt flera F!! "Flitiga/Fina/Fantastiska/Fittiga/Fulla/Fisiga/Förlorade/Förföriska/Fjolliga/Fräna/Fiskande/Fiskluktande/m.m... Flickors Army!"
3 fantastiska dygn med fantastiska flickor resulterade i (förutom en hel massa underbara minnen och nya anekdoter) en maaaassa myggbett och två veckors kortison/antihistaminkur för Slaktarn.. It´s the price you pay if you party (ALMOST) naked... : P
Noliamässan!
Jag och Liam gjorde en dagstur med far&son Wiklund till Umeå en solig fredag! Har nog aldrig i hela mitt liv känt mig så bortkommen och malplacerad.. Men kul var det ändå! Det tyckte även Liam som innan inte hade en blekaste om vad tex. en skogsmaskin var för något..
Lolas möhippa!!
Åååh sicken dag/kväll/natt/baksmälla... Finns knappt ord att beskriva den dagen och allt otroligt arrangemang som brudens bästa vän, fina Anita låg bakom... Herrejösses!! Vi hann med så otroligt mkt! Mötte upp den blivande bruden på stan när hon gjorde entré på en sån Segway efter div uppdrag, checkade in i den värsta lägenhet jag nånsin satt min fot i - mitt i stan, avnjöt en brak-brunch, dansade chair-dans, relaxade på Himlabadet, glufsade i oss en tillika brakmiddag, piffade, förfestade, soffhängde och invaderade Oscar.... Som grädde på moset fick jag några nya bekantskaper med helt fantastiska tjejer och jag undrar bara.. Vart har ni varit i hela mitt liv crazy people?!
Fullkomligt älskar bilden där Jenny får prova Segwayen...Man kan riktigt ta på paniken hos oss åskådare! haha! ..Å för den uppmärksamme: JA, det sitter en karl i soffan, likt en räv i hönshuset! Vem DET är? ..Ögongodis. Det är vad det är... ; )
2 ljuva sommarnätter med ett tokigt gäng..
Ja mkt spontanare än SÅ blir det sällan!! Satt måndagen efter midsommar på min balkong/i mitt utkikstorn och spanade efter en villig vinkärring.. Sugen som man var efter att ha jobbat heela midsommarhelgen.. Å vips! Som om jag hyttat med tröllspöt satt hon plötsligt mittemot mig, min underbara älskade Lotta! Dagen efter, då jag inte trodde det kunde bli bättre, kom världens bästa och finaste Ola!! Vi gav oss av till Vallsjön där vi snart fick förstärkning av ytterligare två fina, Hans och Håkan! Efter mysig middag med mor och far och många mullrande skratt tog vi Matilda på en roddtur över till Öhngrens Mansion på andra sia.. Det blev groggbuffé, smäktande allsång/solosång över en stilla sjö, mera skratt och hysteriska asgarv.... Att ro hem var inte lika lätt av någon konstig anledning..?! Så Rolle fick rycka ut med en hjälpande hand och bogserlina! Väl hemma i Masarotsvika satt jag och Ola, den fantastiska människan, uppe tills att natten blev till morgon och pratade om livet.. Livet som vi lever och som jag älskar, kanske mer nu än någonsin!
...Fortsättning följer.... ; )

1 kommentar:

Eva sa...

Åh Mia! Du är för härlig! Och vilken sommar du haft! Och snart är det älgjakt... :-) Det tar nog aldrig slut! Kramar från Ljunga!