lördag 5 februari 2011

Underbara älskade...

Muttrade och svor åt Melodifestivalens blotta existens i tv-tablån ikväll.. Jag får nämligen utslag och svårt att andas bara jag tänker på det! FÖRR i tiden satt man som klistrad EN kväll per år, med popcorn, penna och röstsedel då den gick av stapeln... Det var förr.. På den gamla goda tiden!
Kom igeeeeen! Det har ju fullkomligt spårat ur, till ett hejdlöst pinsamt jippo!!!! På inga som helst sätt går det att undvika den fruktansvärda mediecirkusen de kommande veckorna.. Ok, det går kanske.. Men då får du fan låsa in dig och isolera dig fullständigt från omvärlden och det är ju inte så kul.....

Anyway.. Utan större problem kunde jag faktiskt undvika en allergisk reaktion ikväll genom att bara stänga av TV:n! Supereffektivt! Istället har jag lullat omkring här hemma, pysslat, donat och städat lite.. Under tiden fastnade min blick på ett flertal saker som fick mig att tänka på en av de absolut viktigaste sakerna för mig, i mitt liv - Mina vänner! Alla mina underbara älskade vänner!!
Jag är omåttligt populär förstår ni..haha! Så jag har faktiskt jättemånga riktigt nära vänner! ; )
I mitt hem finns flera föremål som jag fått av en vän vid olika tillfällen i livet.. Små saker av stor betydelse. Saker som jag fått för att de tyckt de passat just MIG! Här får ni se några, tillsammans med ett par ord som passar just DEM...: ) Det är så man blir till gråten..
Catharina (CB) hade med sig denna lilla tavla då vi var ut och slarvade förra lördagen..: ) Jag har ställt den ovanför min säng tillsammans med ett par andra ord som jag försöker efterleva.. CB är en så otroligt fin tjej på alla sätt och vis som finns.. En likasinnad Liden-jänta med en personlighet man inte kan annat än älska! ...Å sen hennes humor..! LIKE ALOT! ; )
Eva-Sofie, min granne är en av mina "nyfunna vänner" men som det känns som man känt hela livet! ...Var har du varit hela mitt liv underbara du?! Hon är som en frisk fläkt! En stund med henne är sannerligen balsam för själen.. : ) Hon hade tillsammans med Jannice med sig 2 påsar underbart te vid samma tillfälle.. Tänker minsann spara dem till ett "afternoon-tea" med dessa underbara flickor... : )

Tommy och Jannice... Min andra "familj"! : ) Jannice har jag heller inte känt så länge som jag inbillar mig ibland! Hon är lite av min mamma när jag behöver en annan än min faktiska.. ; ) Hon är nog till längden, den kortaste av mina vänner, men en av de absolut största personerna i mitt liv.
Pappa Tommy ringer man om man missat sista bussen från andra sidan jordklotet.. : ) Han har alltid funnits i mitt liv. Jag har alltid haft många killkompisar, men ingen så nära som han.. Ingen kan reta mig så till förbannelse som han(!!). Ingen kan heller lyssna som han, när det behövs!

Biggan.. Hon som vet allt om en men som ändå tycker om en.. Som älskar en mest, då man förtjänar det minst.. : ) Min "tvillingsjäl" och klippa! Vi har verkligen umgänges-kris nu pga. våra för tillfället olika liv.. Men när vi väl ses känns tid fullkomligt oväsentligt! : ) Min bästaste vän..
Malou är till åldern den äldsta av mina vänner men utan tvekan jämngammal i sinnet! : ) Hon är den som tänker på en och lyckas dyka upp när man behöver det som mest.. Ofta då man inte fattat det sjäv än! Hon är nog den människa med störst hjärta jag någon sin träffat! Så omsorgsfull och öm! Ett nät när man faller..

Johanna är en av mina barndomsvänner som jag tack och lov har kvar! : ) Vi har följt varann genom livet.. through good times and bad times.. : ) Hon är rak, ärlig och okomplicerad.. Hos henne står alltid dörren öppen!
Jag har som sagt mååånga andra vänner, som ligger mig minst lika varmt om hjärtat som de här.. Ni vet vilka ni är! ; )
Thank you guys.. You rock my world!!

1 kommentar:

Eva sa...

Så härligt du beskriver dina vänner! Vänner är det viktigaste i livet (förutom barnen!) för vad skulle man göra utan dem?! Kramar!