tisdag 25 januari 2011

Yiiiihaaaa!! : D

Så var det gjort!!! Resan är bokad.. Så nu är det bara att lääääängta!! Å det gör vi kan jag säga.. Liam och jag har suttit här, fnissat och dreglat över bilder fr resmålet hela förmiddan! : D
Det blir alltså Mallorca, 1v den 27 maj! För att göra saken, om möjligt ännu bättre får vi fantastiskt trevligt sällskap av bästaste farmor Maud, Jenny och Josefin! LOVELY!!

Med magsjukan fick Liam en rejäl förkylning med feber och hosta på köpet... Så han är hemma denna vecka oxå.. Men inte gör det mig nåt, vi har så mysigt sååå! : )
Igår hade vi en sån där extra bra dag! Solsken ute, inne i hjärta och sinne... Gick omkring med ett fånigt léende hela dan!
Liam fick följa med mig till tandläkaren för att hålla handen... Min tandstatus visade sig vara en katastrof (En fraktur och TVÅ hål....!! BILLIGT?!?!) men inte ens det kunde skymma solen ovan mitt huvud! Jag gaaaapade, var jättesnäll och gick visslande därifrån med en ny tidlapp.. Liam fick välja en sak ur den spännande lådan för gott uppförande. Han valde en get! Han bjöd på en show och många skratt då han brääääkande lämnade Folktandvården..

Därefter for vi upp på Södermalm och kollade till Modinczky Mansion. Det lilla äcklet har ju övergivit den bedårande svenska vintern han oxå, för FYRA veckor i Thailand... gaaaaah! Passade även på att sätta upp en liten vänlig lapp på porten där jag redan då bad om ursäkt för ev oväsen på lördagkväll! ; )
Kastade en blick på klockan och fick genast bråttom då vi skulle hämta Leo på dagis inom en snar framtid! Vi skyndade oss ut men plötsligt tvärnitade Liam med ett tjuuut!! Han hade glömt sin get i lägenheten!! (*mamma suckar...*) Happ! Det blev till att halka sig tillbaka över den isiga gårdsplanen..In genom porten och upp för trappan... Famla fram nyckelknippan, in i lägenheten och leta efter getf-n(!!) Det blev ett fruktlöst sökande..Letade överallt men geten tycktes ha gått upp i rök! ...Så ut igen med snabba steg och en tröstlös unge, nerför trappan, över den isiga gårdsplanen......Låste jag verkligen dörren?? ..*SUCK!!!* ...Saaaamma väg tbax, ända upp till dörren för att konstatera att jag visst låst den...
Liam var fullkomligt förkrossad, men nu var vi verkligen sena! ...Kommer ut på gården igen då han plötsligt stannar och blir tyst.. "Mamma! Titta vad jag hittade!!" och visar triumferande upp sin GET! "Men! Där är den ju!! VAR hittade du den???" ..."Jag hade den i handen!" ....*SUUUUUUCK!!!*
När vi kom ut på gatan stod en lapplisa i fullfärd med att bötfälla mig.. Den lite stressade, irriterade känslan rann av mig direkt... Fatta vilken tur vi hade... Hade vi kommit 1 minut senare hade geten fått sig en flygtur till Västermalm... ; )
På dagis hämtade vi upp en kvittrande lillebror som hade haft en toppendag... Sedan fortsatte kvittret hela kvällen! Underbart! : )

Han ringde förresten tidigare i kväll, Magnus.. Småpratade lite och lät huuur jäkla nöjd och glad som helst.. Får se hur nöjd och glad han blir då han kommer hem till en vräkningsorder hängandes på dörren sen...hehehe! ; P

Idag har jag och Liam, bortsett från dregel och semesterdrömmar, bara slappat.. Legat i soffan, spelat spel...myyyst! Tog sedan en sparktur upp till Byn för att hämta lillebror som återigen haft en toppenbra dag! : ) Det blev en hisnande färd hem på sparken! Hade en lätt nära-döden-upplevelse utför Normans-backen kan jag säga.. jehu vad det gick!!

Näpp, Nu blir det soffhäng med Alx och fortsatt Solsidan-maraton! : )

2 kommentarer:

Eva sa...

Härligt! Ni får säkert en helt underbar vecka!

Biggan sa...

Ja säger bara geten.....ha ha. Det här kommer jag komma i håg :-)
Härligt med planerad resa, själv så sitter jag också i flygplan då.......:-)
Ambulansflyget!
Puss Puss