fredag 21 januari 2011

Vilken HIMLA bra dag! : )

Höll tummarna så HIMLA hårt för att grabbarna skulle vara fit for fight för den planerade dagsutflykten till HIMLABADET.. Det fungerade tydligen, för de var fulla av energi och hoppade jämnfota av iver innan vi kom iväg! : )
Återigen lät jag mig fascineras över det här HIMLA fina badet vi fått till vår stad.. Det är verkligen jättemysigt, lagom stort och så HIMLA fräscht!
Där mötte vi upp en skara andra blötdjur (Johanna U, Loke, Merja, Johanna B och Alinda!) och fick en HIMLA bra dag tillsammans!
Jag tjatade frenetiskt på grynen att de skulle åka rutschkana med mig... Det blev lite utav en bitterljuv seger då de tillslut gav med sig! Inte alldeles oväntat blev de fullkomligt besatta... Så resten av dagen sprang vi upp för trapporna och tjöt av skratt varje gång på nervägen! SÅ HIMLA KUUUL!! : D Ångrade mig en aning att jag tjatat på dem så HIMLA mkt efter sådär 12:e gången... Trapporna suger rätt bra kan jag säga! : P Snart bemästrade Liam detta vidunder på egen hand och virvlade iväg, totalt hämningslöst alldeles själv! Jag undrar ofta vad det ska bli av den ungen... SÅ HIMLA tuff och orädd! (Dsamma gäller iofs för minsteman oxå...haha!)
Kvällen har varit lagom lugn och mosig.. Middag, mys i soffan och tidig säng.. Tror att jag skippar mitt motionspass med gott samvete! : P
Imorgon bär det åter mot civilisationen på Byn för 2 dygns jobb. Kan bara konstatera att den här veckan gått ruskigt fort!
Tack! tack! TACK!!! fina Cecilia för hjälpen med overallen, med så kort varsel!! Å så jäkla snyggt blev det oxå! ; )

2 kommentarer:

Ina sa...

Så HIMLA trevligt ni verkar haft det!! Och visst har jag en HIMLA bra svägerska!!

Trevlig helg då!!

//Katarina

Anonym sa...

Ingen orsak Mia, kul att du tyckte det blev bra i alla fall :-)