onsdag 1 december 2010

Ännu en fantastiskt bra onsdag! : )

Kunde nästan höra jingeln för Triss-reklamen då pappa ringde på förmiddan; "Är du hemma? Bra! Då vet jag att du är hemma!" (klick!) Pappa pratar ogärna onödigt mkt i telefon..
Minuterna senare kom han kånkandes på verktyg, plugg och skruvlådor och jag kände en våg av lättnad och tacksamhet genom kroppen... ÄNTLIGEN! Min pappa är sjukt bra (och snabb!) på att sätta upp grejer och fixa saker.. Hans besök resulterade i efterlängtad ordning både i hall och sovrum! TACK Pappa - du är bäst!! : )

Min jakt på grisfötter fortsatte i närbutiken där föreståndarinnan upplyste mig om att det hade de visst!!! Vaccumförpackade från Karlströms i Ramsele! : P ..Jippie å mumsfilibabba!!
Jag hade ju tänkt mig en sån burk med en oformlig klump i gelé, men var mer än villig att prova!
Har just gjort just det..... Å måste erkänna att tillochmed jag, en inbiten grisfotsfanatiker, fick en smärre chock då jag öppnade förpackningen! Ur ramlar en hiskelig klumpfot från en stoooor gris.....med valkar på fötterna och "riktiga"tår! Ja, det var nästan så jag ryggade tillbaka.. Men med ett öga öppet bestämde jag mig ändå för att hugga in.. Den var god.. Jättegod... Men nu vet jag varför jag gillar den där gelén i de andra burkarna så mkt.. ; )

Tidigare ikväll blev jag bortbjuden på Tandläkars på Greysmöte med middag(!) Jo man tackar! : ) Det serverades utsökt tonfisksallad med väldigt salt citronsalt och vitlöksbröd...och med julmust till! Kändes liiite konstigt i sammanhanget med tanke på lill-lördag och Greysmöte.. Men så är det ju näääästan lika gott som ett glas rött, så det slank ner det med! ; )
Efter en kanongod middag kurade vi upp oss i soffan med en kopp anständigt java, ja alla utom Martin då, som slank iväg och gjorde nåt manligt ist.. ; ) ...Å det är som vanligt i soffan på Tandläkars... man vill som aldrig gå hem...

Men här sitter jag nu, i mitt näste.. Mätt, nöjd, glad och belåten! Vänster fot pekar redan i riktning mot sängen, så jag tror resten av kroppen får haka på!

Inga kommentarer: