torsdag 25 november 2010

Lill-lördag av högsta kvalité!

Ja det känns som en ytterst lämplig beskrivning av gårdagen! : )

Började med att dammsuga lite försiktigt för att känna efter om vinden vänt.. Det kändes stabilt! Vågade mig sedan på en tur till skogs med pappa Brinkman då jag var ute efter granris och han en julgran.. Det dröjde inte länge förrän vi hittade den perfekta Kalle Anka granen som han med glädje stal av, i detta forum, okänd markägare... ; ) Just när uppdraget var slutfört ringde de från dagis med dåliga nyheter.. Minsteman var minst sagt lynnig och hade feber så det blev till att hämta hem honom innan lunch.. : (

När vi kom hem satte jag igång att pynta balkongen med ris och ljusslinga.. Kändes lite sadidtiskt mot sig själv i den iskalla snålblåsten och med krånglande ljus.. Hade iaf testat ljusslingan innan jag satte upp den och fick den att fungera! Ta-daa!! ....Men det var INNAN jag lämnade den tsammans med Leo i 10 min.. : / Mitt bistra muttrande ersattes dock av ett kiknande skratt då Leo började sjunga; "Hejsan hoppsan fallerallera, när julen kommer ska varenda mamma vara glá!"

Strax efter lunch fick vi storfrämmande av goaste Johanna, Loke och en påse smäckfull med godsaker!! : ) Lill-lördagsgodis till barnen, pepparkakor, brie och fikonmarmelad, frukt och frukostgrejer, rödvin och GLÖGG! Som jag har längtat efter glöggpremiär! Mumma var ordet! : P
När grynen somnat som lamm kröp vi upp i soffan och ägnade oss åt det vi är bäst på; dricka vin, dregla ner tröjan till en Twillightfilm, lösa värdsproblem, frossa i godsaker å prata, prata, praaaata! : ) Såååå himla mysigt att ha dem här! Gav som förslag att vi gott kan ha ett dygn tsammans, varnnan vecka iaf? : )
Även Alex förgyllde kvällen med att komma förbi en sväng.. Han fick sig ett glas julmust och en präktig lektion om livet! Haha!! ..Lääängtar verkligen tills på lördag då jag insisterat på att ha en syskonkväll med mina fina bröder! (Har förresten lovat att skippa tjat, korsförhör och moralpredikningar då....hahaha!)

Idag har det gått rätt segt men J:s och L:s besök fungerade ändå som ett riktigt uppåt-tjack! Så på eftermiddagen skjutsade jag hem dem till staan och sen gjorde jag Birsta med Leo och mammsen. : ) Fick en massa efterlängtade inköp avklarade och ett kraftigt ras i ekonomin.. Men nu har jag äntligen fixat grejer för att få ordning i min hemskt trånga hall!! : ) Nu gäller det bara att lura hit pappsen (och hans verktyg) på en kaffe.. Ok, kanske får sno ihop en sockerkaka oxå.. Det brukar funka! ; )

1 kommentar:

Catharina sa...

Pappor är guld <3