måndag 22 november 2010

Helgen som gått...

...har varit helt fantastisk på många sätt! : )

Fredagen förde med sig en liten tur till stan med grabbarna som var helt galet speedade inför vad som väntade under eftermiddan.. Skönt att spänna fast dem och fördriva lite tid med luuugn, skööön, tyyyyst bilåkning..
När vi kom hem igen var deras väntan över och världens bästa farmor och Bosse anlände till byn!

Större delen av kvällen tillbringades på Byn 2:6 med gardinsömnad, god middag, utbyte av senaste skvallret, myspys och nåt glas rött som oxå halkade ner.. : ) Underbara människor... Fram på senkvällen fick jag nys på att Mrs Jala tänkt att avlägga en visit hos Tandläkars vilket jag tyckte lät ytterst trevligt och hängde på!

Som alltid då man satt ner röven i CB:s fantastiska soffa vill man ju aldrig gå hem... Men som tur va kom herrn i huset hem och lade beslag på sin kvinna, innan klockan slagit okristligt och vi tömt barskåpet.. ; ) "Mina tjejer" är kort och gott fantastiska..och varje stund med dem ger mycket! Tack för att ni finns!

På lördagen klev jag, precis som planerat, upp med tuppen och pigg som en lärka! (...eller inte riktigt så kanske...hrm!) Glad och förväntansfull rafsade jag iaf ihop en liten nätt övernattningsväska (modell IKEA-säck) och styrde mot Jämtland, fin och kvällens festligheter!
Jag gillar verkligen när det är "fest på byn" (oavsett by).. Folket, kön till baren/ alt. flaskan i bagageluckan, stämningen, originalen... det är Byboxning! And I love it! : )

Denna kväll höll man låda på Föreningshuset där det bjöds på 3-rättersmiddag, (en MAKALÖS)krogshow med Stjärnfallet och därefter dans till ett band jag inte minns vad de hette... Men de var så pass bra att det fick igång mitt träben oxå! ...Jajjemän! ; P

Vi hade, som alltid, en fantastiskt bra helg.. Förutom fest förde den med sig en hel del behövligt babblande, stötande, blötande, funderingar, filofiseringar och beslutsfattande.. Återvände till byn sent igår kväll med en känsla av lycka och lättnad! ...Och okej, en hygglig baksmälla oxå.. haha!Tack fin! ...för allt i helgen OCH baksmällan som i största synnerhet var din förtjänst.... : P

http://www.youtube.com/watch?v=dIR0avJ8vnE

http://www.youtube.com/watch?v=IzW3oE4oX6M

Inga kommentarer: