lördag 8 maj 2010

(Bitter-) Ljuvlig kväll i maj..

Bjöd in mig på middag på Jala ikväll! Ett mycket lyckat drag, som alltid.. : ) Innan det var färdigt satt en hel hop störtsköna människor kring bordet och delade en delikat middag! Det bjöds på grillat å en massa kolijox som hör grillat till.. Yuuummiiiie!!!
De lösaktiga i mitt sällskap (alla utom jag och de minderåriga) avnöt till detta en kall...ett å annat glas rött slank oxå ner...jojo minsann! Jag tvingades alltså genomgå dag 2 i syster C. Backlunds psykningsprogram....Tillslut, när min själ var helt söndertrasad och strupen lika torr som Sahara gav jag upp och åkte hem. Dumma CB..
Fast det fina med den tjejen är det faktum att hon faktiskt är en fiiin människa, innerst inne! Det brukar jag märka mest då hon får dåligt samvete rätt som det är... Då utlovar hon framtida tröstsittningar som plåster på såren och andra typer av insamlingar till ens ära och allmosor.. Hon är en alla tiders tjej.. Men nu är ja rätt trött på henne. ; )

TACK mina fina vänner för en underbar kväll! I morgon kommer jag ha ihållande gall-smärtor, en större stl på arbetsbyxan och sjuk träningsvärk i skrattmusklerna... Ni är helt ljuvliga!!!....The England story kommer... ; ) Har bara inte riiiktigt kommit ner på backen än och fått ordning på manus, bilder, censur och annat som är viktigt för att ni ska få en så tydlig bild av hur FANTASTISKT VI HADE DET!!!!!

1 kommentar:

http://catiiis.blogg.se sa...

Ja just ja!! Du jobbade ju!! ;-)

puss o kram på dej bruden!

Snart blir det balkongsittning!! Myys!