fredag 26 mars 2010

Tiden går fort, verkligen fort!

Suck... Satt och tittade igenom en massa gamla kort! Tillslut var det bara att lägga ner då jag inte längre kunde se dem för alla tårar.. Varje bild minns jag som om igår.. Härliga underbara fina minnen, starka upplevelser i mitt liv som jag vid gud (eller revolutionerande bromsmedicin för alla typer av demens) hoppas att jag alltid kommer att minnas.
Liam blir 4 år alldeles snart... Vilka 4 år det varit!! : ) Går inte att beskriva med ord.. När jag tittade på bilderna kom en tanke över mig...
Tänk att få sitta och titta på dem tillsammans med mina små gryn om, så där, 30 år...
TRETTIO år är ändå väldigt lång tid och jag tänker då verkligen försöka ta vara på den så gott jag bara kan! Jag vill att de ska le tillsammans med mig när vi tittar på bilderna..
Underbara älskade ungar..
Nu är det fredagkväll och det blev så att vi håller oss på hemmaplan i helgen.. Vi har haft en underbar dag, jag och smågrynen, med en badutflykt till Timrå.. urmysigt!!
Nu när det sover sött i sina sängar känns det dock ohyggligt tomt här vid min sida.. Saknar min fina jämte!! Han har jobbat som en tok hela veckan och går troligen på en välförtjänt all-in med grabbarna i Ösd ikväll.. : )
Imorrn lördag ryktas det om en KUL-dag i Dacksjötjärn där jag och mina smågryn ämnar deltaga...
Sen är det ju det här med Hårdrockspuben på Wärdshuset.......hum hum.. Lockande? Mm.. ; ) Det är nämligen så att jag blivit erbjuden barnvakt för att kunna kika ner på den spektakulära tillställningen! (Observera; erbjuden! Har aldrig skådat ett sådant brinnande engagemang och en sådan iver i ett barnvaktsämne! ; ) ...Så visst borde man väl passa på då kanske...?

1 kommentar:

Nettan sa...

Låter bra! Kanske ses vi imorgon...
Kramar//Nettan