torsdag 25 mars 2010

Marie Bebådelsedag!

..."Våffeldagen" för vissa... Men då jag inte fått nån våffla idag skänker jag ist en tanke till den där Marie! : )
Idag har vi gjort en tur längs norrlandskusten till Umeå, annars har det varit ett par lugna dygn i den gröna uniformen med gula reflexer på.. Å det är väl härligt, att folk håller sig på benen!
Att den här veckan skulle gå så fort trodde jag inte i måndags morse, men imorrn är det sannerligen fredag igen!

Veckan började med en 2-dagars korvstopparkurs i AMLS (Advanced Medical Life Support) vilken avhandlar omhändertagandet av den akutmedicinska patienten.. MYCKET roligt, inspirerande och givande! Det bjöds på en massa föreläsningar varvat med praktiska stationer.. Superbra instruktörer och superbra sällskap av kollegor från hela länet! Examinationen av denna gick alldeles strålande och jag kände mig alldeles lyrisk då det var över på tisdagkväll!

Den kvällen var jag sedan ledig, som i HELT ledig..., som i TOTALT egen tid!
Kan verkligen inte minnas då jag hade en sådan kväll senast....utan vare sig ska, tänkte, borden eller måsten! ...Å vad gjorde jag för spännande av den då..? Inte ett dugg. När jag fick ner arslet i bilen på väg hem kändes det som om någon släppt ut luften ur en ballong.. Så jag for hem, kröp upp i soffan och bestämde mig för att göra en individuell examination i sänkt medvetandegrad. Det gick oxå alldeles strålande! : )

Igår var det onsdag och en av de mest intetsägande dagarna på länge! Flöt omkring som en skugga hela dan - skönt!
...Men när klockan började närma sig det heliga slaget 21 vaknade jag till! Ilade bort till Catharina, min allra trognaste Greysoholic-vän och tog plats i soffan.. Martin hade hon förvisat in i skrubben till datorn och TV4-play! ...Sen tittade vi andäktigt på veckans drama och babblade oss genom reklamavbrotten i vanlig ordning! När ridån gått ner fortsatte vi kackla tills klockan blivit alldeles för mycket egentligen.. Stackars människor.. Jag hade inte sett folk på hela dan och hade sådan sällskapssjuka att det kliade! Men tillslut blev dom iaf av med mig! : )

...Så vad blir det av helgen då?? ...Jaaag veeet iiinteee!!
Fin har jobbat sin söta häck av sig i veckan och måste fortsätta med det delvis under helgen..
Jag har både smågrynen och vovve under mina vingar så hur jag än gör får jag nog helgen att gå! : ) Det lutar mest troligt åt att vi blir hemmavid iallafall... Men, äh! Vi får se...

För er som brinner av lust att göra nåt på lördagkväll vill jag varmt rekommendera den glödheta premiären av hårdrockspuben "Highway to hell" på vårt fantastiska Wärdshus!! Från klockan 21 spelar man bara hårdrock i högtalarna och det ryktas om både headbang-priser i baren och hårdrocksquiz... Spännande! ; )

2 kommentarer:

Cattas liv och tankar sa...

Hahaha! NU såg jag! Jag VAR ju redan med!! Lovely!

Pax för dr Dreamy!!!

Cattas liv och tankar sa...

Tycker bestämt att jag ser din nuna bland Greysarna!! Vill oxå va med!!!

Tack för helig o härlig Onsdagsseans!!

kraaaaaam