lördag 7 november 2009

Fredagsmyyyyyys!

Så passade jag lägligt på att skaffa vikarie å söka tillflykt till andra sidan gränsen.... ; ) Det utlovades efterlängtat myspys med en massa krama å hålla om men framförallt vackert, vitt, vintrigt väder!
Anlände ett antal timmar (och sekunder) försenad...till regn, slask och snöglopp men en ack så efterlängtad famn!! Vi började med att bekanta oss med varann efter en vecka... å for sedan till Svenstavik för att inhandla div. nödvändigheter... Det blev ett par lila påsar, en påse med 2 lådor hämtmat och ett par röd/vita kassar med "ICA" på.. ; )
Medan kvinnan plockade i kylen läste mannen lägligt nog tv-tablån och konstaterade att en deckare skulle sitta fint till middagen...? ...Det blev som vanligt för mycket kel å bla,bla,blaa för att ens komma med en lagomt slug chansning på upplösningen...
..Å vad händer en heeel helg framöver...? Hmmm...m-hmmm....å ja, den som lever får helt enkelt se! ; )
Efterlängtat var det i vilket fall... Tog beslutet att lämna min 4-bente vän hemma hos mormor, morfar å Hera för att ändå få ett tillfälle att bara...va!
Smågrynen är med pappan i Stockholm hos världens bästa farmor och Bosje! Känns allt lite, eller mycket märkligt faktiskt.. Kanske beror delvis på att det faktiskt inte hänt förut, att de åkt ensam med sin pappa..? ...Å sen är ju familjen där så långt ifrån oss, vilket de vanligtvis också är....men avståndet är, och har varit mer påtagligt nu än nånsin.. Saknar! ...Hela stockholmspatrasket förresten! ; ) Programmet verkar dock fullspäckat med massa mys, kärlek, gooooos, bad i farmors badkar, lekland, shopping, dop för lille Morris, pokerkvällar å annat gött! ; )

Nu sjönk just en stor portion kärlek ner i soffan bredvid å en kärlekskrank misse pockar på... ; ) så...

Jo! Bara en påminnelse..... Till er som på något sätt känner obehag eller på annat sätt mår dåligt av det ni läser....? Låt detta bli ert sista inlägg... Livet är för kort för annat! ; )

2 kommentarer:

Eva sa...

Bra rutet, Mia! Det är lika bra att säga ifrån på en gång! För övrigt är det så skönt att läsa att du mår bra! Fortsätt så!

Många kramar från Eva

Ina sa...

Japp, det är ditt liv å det fixar du bäst själv - så de så!!!