söndag 3 maj 2009

Fångad i ett lyckorus men trött som ett gammalt skrälle!

....Men nu är det ju så att Ont krut förgås inte så lätt... ; ) ...Så här biter man ihop å lääääängtar tills nästa "Girls night out" med dessa älskade, fantastiska, coola, underbara, störtsköna, löjligt lättsamma, god- och STORhjärtade, roooliga, kvicka, vackra, skrattretande, galna, myyysiga, gästvänliga och hemtrevliga, otroligt sjuka, snälla snälla snälla snääääällaaaaaa, hjälpsamma, vassa, å framförallt TONRÄTTA flickor....!! Lotta å Sanna.... Oooh what a day, night and morning.....!! Jag hoppas verkligen det inte dröjer allt för länge tills nästa gång!! : )

Vi hade, som ni kanske förstår, ett riktigt höjdardygn! Jag långt ifrån överdriver om jag säger att jag troligen aldrig haft så jävla roligt och skrattat SÅ mycket i en följd och under ett helt dygn.. (Ska va tjejfisket då, men hey....det är ju nästan overkligt i sig...) Ok, när jag först slog upp ögonen 20 minuter i 8 på lördagmorgon kunde jag definitivt hålla mig för skratt... Men sen fick jag syn på Sanna i sängen bredvid å hörde mammans whiskeystämma i rummet bredvid...då kändes allt SÅ mycket lättare å fnittret bubblade i strupen!!
Jag änlände i staaaan på utsatt tid - kl 12.00! Jojo! Jag vet, en på miljonen, men denna gång hade jag bråttom! ; ) Jag passerade torget i lagom tid till det mest patetiska röda tåg på typ 15 personer (inkl en blåsorkester) jag sett i hela mitt liv.... Tack å lov hade jag hunnit över innan "Kära örebroare..." och slagorden haglade..
Efter ett varmt välkomnande av Mor och dotter å skumpan lagd på kylning bar det av ner på stan i jakt på en ny outfit till mäj! I tron om att det skulle bli en lätt å snabb match rusade vi in å ut i affärer å provhytter i en allt mer desperat jakt! Sanna, min shopguru, hade minsann legat av sig men blev snart varm bland kläderna igen.. ; ) De var verkligen SÅ hjälpsamma... Sanna kom hela tiden med diverse positiva och rent av stötande förslag medan Lotta frågade Sanna "Vad tycker hon om den här tror du?" ibland fastän jag bara befann mig nån meter ifrån.... Haha! Nä, skämt å sido...hade det inte varit för deras oäääändliga tålamod å goda vilja hade jag suttit å tuggat fradga på Cubus än idag...
Vi fick även se en skymt av "det riktiga 1:a maj-tåget"....Jag fick en ilande känsla längs ryggraden att snart skulle vi bli nersprugna av tokiga hulliganer och världens bästa idé om vad det skulle stå på mitt plakat....hehe...
När jag så ÄNTLIGEN hittat min flygvärdinneoutfit gick vi på Subway, köpte varsin härlig macka å hade picknick hemma på Rådhusgatan ute på bakgården.... Aaaah!! Lovelyyy!!

DÄR i solen när kärleken och ölen flödade som bäst släpper mamma Lotta bomben som får Sanna att gråta å skaka okontrollerat i vad som närmast kan beskrivas som ett EP-anfall... "Okej, vi tar väl katten då..men det är DIN katt!" (Yeah right....hahahahaaa....)
...Wooooooo!! :D Hallelujahmoment!!!!!!!!!! Sanna blev verkligen överlycklig - helt galet lycklig.....Aaaaaaaw!! Jag är SÅ lycklig för både Bella Swans och för er skull!! Slutet gott allting gott/Mission complete secret agent 6y beast.... ; )
Endel av er kanske blir lite förvirrade och tänker Vadå? Var det inte klart?? ...haha..nu äre glasklart!
När vi (märk väl) GÅTT upp för alla trapporna å tbax in öppnade vi champangen å firade tillökningen i familjen. Sanna ringde Magnus å vråååålade att han skulle bli "pappa"...han givetvis överlycklig han oxå! hehehehe!
Mellan förfriskningarna bjöds på en hel del surr, tårar, skratt och euforisk dans! Sen var det dags för makeover! Jag tänkte slå på stort å våldsspackla mig runt ögonen vilket jag snart fick ångra bittert.... Geggamojja i fejan å okontrollerade skratt går dåligt ihop... Men hey! Jag var i vilket fall stans snyggaste tvättbjörn innan kvällen va slut......?! Muhahahaahaaaa....
Finfina å laddade till tänderna å innanför västen var vi redo för Girls night out.. Efter en å annan vacker/fin/lyckad/mindre fin/icke rumsren posé å en hel del garv till bar det av mot Dalton´s där bordet var bokat till 19.Jag har faktiskt funderat på hur jag såg ut då jag stapplade iväg på gatan likt Bambi i mina nya klackeskor...(Jag har aldrig ALDRIG klackeskor....förrän nu då! ; ) Jaa....de här fruntimmren kan då sannerligen få en till va som helst!
Något reserverat bord fanns dock inte då vi kom fram varpå Lotta helt sonika la beslag på "VIP-hörnan" som senare kom att bli "Bord 1"(I många avseenden...) ..Å så mycket intressant folk vi fick till bordet under kvällen..hahahahahaaaa!!
Bl.a. slog sig en karl ner vid min sida som när vi fått in maten utbrister "Åååh jag måste smaka på såsen", tar min kniv...doppar den i min sås och ja, smakar...på min sås.... Han var så att säga varken blyg eller särskilt gentlemannamässig....(Ingen Edward skulle S å L säga..haha!)...Han höll på att få min icke ännu besudlade gaffel i låret innan jag tillslut tog mig samman å bestämde mig för att "ta seden dit jag kommit" å knipa käft.... Efter Sannas förlösande kommentar då vi fått in efterätten - Kladdkaka - stegrades stämningen runt bordet markant och sen fortsatte den bara å stiga! : ) "Smakar det bra?" frågar karln.. "JAA. Det här borde du gilla, du som är så kladdig!" svarar Sanna i mycket giftig ton varpå vi flabbar hjärtligt allihop...
Saken är den att nästa gång ska jag ha med mig antingen en diktafon eller anteckningsblock... Det myntades så otroligt mycket uttryck och avlades så sanslöst många sanslösa kommentarer under hela dygnet... Men minnet är tyvärr inte som det var förr.....av enbart åldersrelaterade skäl.....hrm! ; )

Då vi idislat maten noga å sköljt ner med en irish startade Kareaoken och "Bord1" gjorde snart entré... Tiden bara flög i väg på denna gudsförgätna sylta och vi röjde så hela havet stormade kring Bord 1! Då klockan blev 1 - halv 2 kurrade det i efterfest-tarmen å vi tackade för oss å begav oss hemåt... När vi kom ut på gatan å passerade grann-puben gjorde frk. Modin något så mycket moget som att böna å be om att slinka in...."Men snälla, bara en sväng....hur ofta händer det här....?" eller nåt sånt....Gaaah!! Well, där fick vi oxå sällskap vid bordet varav en av dem, ett riktigt praktarsle, fick lov att lyfta på arslet - illa kvickt - då han börjat fjanta sig kring ämnet svininfluensan å skulle fara omkring å peta mig i ansiktet... Sedan var det dags för en grinstund igen....Jag blev så rörd då Sanna förklarade sin kärlek till Magnus (Nej, han va inte där..tyvärr!!!) så det kändes som en serenad och som att mitt hjärta skulle brista!! Sen var det tack å everlasting goodbye åt det sista av makeupen som satt kvar......
Därefter ilade vi hem tillsammans med en hel Queen-kör....eller? hahaha!!! Nu vet jag iaf vad jag ska göra om ambulansen blir nedlagd nångång.... Jag ska sadla om till cirkusartist minsann! Jag är en riktig naturbegåvning och en hejare att gå på glas!
Viiiiiilken hemfärd...... Jag hoppas verkligen pojken köper ett tackkort för vinstpengarna Lotta! ; )
Jag hade, med min fantastiska kondition å vältränade kropp, stönat å brölat å pustat å frustat över deras trappor hele dan å nu vek sig bokstavligen benen de 5 sista trappstegen... till de smäktande avslutande tonerna av suspicious minds.... Men jag har sagt det förr! Ont krut förgås inte så lätt! ...Så sista metrarna krööööp vi (ringlade tyst och fint och beskedligt) in i lägenheten å gick å la oss på kudden som små lamm....NOT!
Stereon åkte på med en hejdundrande volym och vi tog ett kvälls-aerobicspass för att bättra på min kondis.... ; )
Sista gången ja kollade på klockan då vi låg å fnittrade på Sannas flickrum visade displayen 03.16..... sen somnade jag fullkomligt salig med ett BRETT léende på läpparna...
Det var en LYCKLIG mamma som kom hem till byn efter en plågsam bussfärd och ett hjärtslitande farväl på busstationen.... OM den dagen kommer....då min sambo tycker jag är mestadels outhärdlig å smågrabbarna bara tycker jag är dum och pinsam mest jämt får ni gääärna ta mig som fostersambo v.a.v! ...okej...var 4:e....varannan vecka bor jag hos farmor! ; ) hahaahahahaa!!! ...Men TACK hörrni!!!!! Love you!!
Lördagkväll blev ett ljuvligt återséende med mina älsklingar och en sväng upp på Jala....till andra älsklingar! : ) Finaste bästaste Elias fyllde ju 8 (=ÅTTA!!!!!) år! Vi hade köpt en armbandsklocka som jag idag fick höra han blivit mycket glad för..kuul! (...å tack mamman! hehe! ; )
....Nämen (gud är klockan så mkt??) det får räcka så där.....
....Nejdå Sanna..... Du har INTE glömt nåt! Det räcker alla tiders sådär!! ; ) hahahahaaaa.....
...Å slutligen: Gustavssons....Nästa gång kikar jag in hos er på en kaffe, å jag lovar att ha kanelbullar med mig! ; )

3 kommentarer:

Lotta sa...

Finns bara ett ord att säga....UNDERBAAAART jag skrattar än:0)))Pussaråkraaaaaaaaamar i miljardmassor, å snart Liden se upp för vi kommer SNAART;0))

sanna sa...

HAHAHAHAHAHAHA!!!! ååhhh.. vad jag vill tillbaaaaka till fredagen!! fast jag vill ABSOLUT INTE leva om lördagens bakfylla... men JA, vi ska genast börja planera nästa kväll, men då är det du som får stå för planerna eftersom det blir GIRLS NIGHT IN THE WOODS!!!!! :-)

Katarina sa...

Fullkomligt älskar att läsa din blogg - den är en verklig humörlyftare... Imponeras av hur du kan komma ihåg detaljer och ditt sätt att skriva, du borde skriva krönikor i tidningar...

Kram Katarina