onsdag 4 mars 2009

JIPPIIIIIEEE!!!!TJOHOOOO!!!!HURRAAAAAAAAAAA!!!!!

Har hoppat jämfota glädjeskutt här på förmiddagen sedan Magnus, min käre bror, meddelat att de visst tänker ställa upp i helgen! Sen ringde jag pappsen för att fylla några luckor å räta ut resterande frågetecken! : ) Detta betyder att..........(Trumvirvel!!)...........

.......Jag SKAAAA få åka med till fjälls med mina fantastiskt tokiga, roliga, underbara kollergor!!! ...å vi sticker imorrn så det blir en heeel weekend!!!! : ) Hurra hurra hurra hurraaaaa!!!!! Jag är så himlans glad så det är inte klokt....

Det första jag ska packa med är en spade...för nu ska jag tamejtusan gräva mig en grop! En STOR å hemtrevlig en...å i den ska vi bo... Aaaah! Om ni bara visste hur mkt jag ser fram emot detta!! Sen ska jag nog packa med längdskidor oxå om än bara för syns skull ; ) ...Det blir som när man var i sina "glansdagar" och for t fjälls med bara pjäxorna (skidorna var inte lika viktiga..) bara för att smälta in på after-skin...ev rullade man sig i en snödriva oxå innan man gick in... sen var det bara att haka på (=ragga) i konversationer om dagens åkning, backar å kvalitén på pisterna....hahahahaaaa..... Ja man var verkligen cool.......?

Åsså kaaamran får jag inte glömma! ...å ett bäverskinn att sitta på, som älsklingen berett aaaaalldeles själv! Från själva dödandet till min stjärt! Not bad...not bad at all.....! ; ) Å termos! ..Å teleskopisk grillpinne!

Nämen då ska väl jag ta å packa ihop lite smått å gott då! Få se nu....har ett dygn på mig innan vi ska va på rull....men eftersom jag är tidsoptimist ut i fingerspetsarna e d lika bra å börja....heheheee...

...To be continued...... ; )

5 kommentarer:

Nettan sa...

Vad kul för er!! Hoppas att ni får fiiint väder! Kram kram! //N

Anonym sa...

Ja vill oxå jobba på ambulansen... Ha så SUPERKUL! kram på dej!!

Anna sa...

Fyyy vad fuskigt!!! Får nog ta å göra en fjälltur ala bodacke när du är åter, kan nog hitta en snödriva att skida nerför å fira m varm choklad (absolut icke barnvänlig sådan). Ha jättekul!!! Kraaam!

lotta sa...

Men hare så himlans kuligt:0)

Hanna sa...

ÅÅ det är ju nästan bättre är Gyrs på hitt!
Nu är det min tur att vilja var en mus i ditt hus (och för att vara övertydlig... INTE din lilla mus:)för nu lever killarna rövare och du sola latsiá.. Det är du värd!!
När du ändå är ute och åker kan du väl titta ner över stan nån gång ;) Kanske fika på ngt stads kaft någon kvällelikväll!!!??
Hundpuss!!