lördag 10 mars 2012

En lördag med mommen, moffen och annat trevligt folk!

Strax efter kl 9, då finaste kusin Jonas ringt och fått mig ur säng, damp detta mms ner i telefån..
"Angling plan B" tycktes gå strålande för grabbarna Westerlund i Backe! :)
Finns inga som helst fel i den här bilden, förutom att vi inte var med i den.. ;)

..MEN! Vi har haft en särdeles bra lördag ändå! :)
Tog en skotertur och slog läger vid Öhngrens på Lillvallsjön. Solen fanns med oss i sinnet men aktade sig för att visa sig en längre stund på himlen..
Älgwok på Muurikkan, äventyrslystna ongar och tillbakalutade, fridfulla vuxna..

Plötsligt var majoriteten av Modinare ett faktum på isen då finaste onkel Brunbjörn, Gittan, Jonas och småsessorna anslöt sig.. "SMÅ" käns i skrivande stund rent lögnaktigt och jag får lov att korrigera mig.. JÖSSES(!!) vad stora de blivit!! Wilma har möblerat om ansiktet och Maja vuxit en halvmeter sedan sist vi sågs! Fina fiiina flickorna...
Jag blev varm i hela kroppen efter lite snickelisnack med Maja och grabbarna fick ny, explosiv energi av Wilma och hennes tricks från bryggan (..Som fick håren att resa sig i nacken på oss vuxna....)
Jo just det... Vi har ju med ljus och lykta sökt Lorentzon ett par dagar, med föga framgång. Men idag hittade vi honom!! ...Ta-daaaa!!

.....höhöhöhöhöhöhöhöö!! ;)

Som ett extranummer för de små på väg hem hade vi planerat en 7-helsikes pukatur utför Ättekälksberget... Men snön var som socker och det slutade inte alls som vi tänkt.
Älskade, underbara moffen... med sin sköra rygg, SPRANG stundvis för att putta på sina små utöver....En syn jag aldrig någonsin kommer att glömma.. <3


När vi nått byn tog vi ett spontanbeslut och lufsade över till grannarna där vi bjöd in oss på eftermiddags-samkväm. Ett allatiders UTMÄRKT beslut!
Nöjda grabbar, nöjda mammor, gooooood middag, gott,gott,gott..! :)


Väl hemma hann vi inte mycket mer än att hänga upp alla kläder och kraschlanda i soffan.. Supernöjda. Efter en superbra dag!

..Men jag/vi saknar kärleken och grabbarna hans.. supermycket! Så imorrn gör vi nog (trots allt - nu ler Tommy! ;) en tur utöver.. :)

Inga kommentarer: