måndag 30 januari 2012

En helt vanlig torsdag..fredag, eller tisdag?? ..Eller vad var d för dag nu igen?!Nämen det är ju Måndag, såklart!

Idag har det varit så där lagomt rörigt och bomullslikt i huvet! Måndagar har tenderat vara mer än måttligt röriga på sistonde. Vet inte riktigt varför! Hjärnan går liksom på halvfart och man känner riktigt hur tåtarna inte går ihop där uppe.. Tankevurpor och bortglömda ord.. Konstaterar nu att jag ändå gjort de flesta av mina "måsten" idag och har någorlunda koll på läget. Tror jag.
Förra veckan lovade jag mig själv att överlista den återkommande domedagen och har väl kanske omedvetet inbillat mig att det i själva verket är en annan dag. ...Inte konstigt att det blir rörigt!

Dagens största tankevurpa kunde ha slutat i rena förskräckelsen! Skulle skjutsa hem lillebror Alex och laddade järnet på 86:an för att ta mig upp för den oplogade backen till huset. Typ 10 meter innan infarten skriker min hjärna "SVÄÄÄNG!", jag tänker "Men guuu vilken plogkant dä va här plötsligt, va konstigt!" och Alex skriker "Men vad i helvete gööör du?!!". kopplade det och jag väjade för diket i sista stund.. Sweet jesus..

För att skydda omgivningen från mig själv idag har jag ägnat mig åt sånt som inte krävt så mycket av hjärnkontoret, tex. avloppsrensning och trappstädning. Därefter kände jag mig sjukt illamående över fynden under handfatet men oxå glad över att ligga på plus hos grannarna igen för ett tag framöver!

Dagens (/veckans/årets/tidernas) höjdpunkt och en riktig jävla powerboost för mitt ego var ett samtal mellan två personer som jag ABSOLUT inte skulle höra! Ett rumsrent utdrag:

" Vet du vem JAG pratade med förut?? ..Jo, Maria Modin! Hon som jobbar på Ambulansen du vet.. Hon ser ju så sjuuukt jävla bra ut!"

...Jojo, man tackar! WAHAHAHAHAHAHAAA!!! Va bara tvungen att dela med mig av den här då den kan komma väl till pass nån gång då man känner sig extra amöba-lik..

Efter måndag kommer tisdag likt solsken efter regn.. Det blir en fantastisk dag, det känns lång väg! :) Mycket pga att det vankas efterlängtad kvalitétstid med kärleken! Mums!

2 kommentarer:

lotta sa...

vackraste tjejen ju, alltid <3

Ina sa...

Hahahahaha!!!
Välkomen tillbaka, du härliga människa. Tur det gick bra iaf :-)