söndag 20 mars 2011

Helgen som blev vad jag som bäst behövde..

...Massor av kvalitétstid med älskade familjen! : )

Fredagkvällen tillbringades i soffan med grynen, film, popcorn och en maaaassa kramar!
Sedan somnade vi alla tre i min säng - totalt utmattade..

På lördagen gjorde vi en skotertur med mormor och morfar till pimpeltävlingen på Dacksjötjärn! Vi fick tyvärr ingen fisk men en mysig dag tillsammans.. Leo somnade i min famn och trots att mina armar domnade till slut njöt jag av varje sekund av att ha honom så tätt intill!

På eftermiddagen kom Måns och hälsade på till vår stora förtjusning och stannade över natten! Grabbarna avgudar verkligen min gudson..( Jag oxå, såklaart! ; ) Han har en otrolig förmåga att leka med dem och ha kul, trots åldersskillnaden! Underbara unge..

På kvällen kom mormor, morfar och Alex och käkade middag med oss. En supermysig kväll som dock blev rätt sen och jag kände mig helt vimmelkantig då jag la mig på kudden!

..Fick iallafall fortsätta tjuvsova till 8 i morse innan de små beordrade mig att fixa frukost! : )När vi vinkat av Måns på förmiddagen var det högst lämpligt att göra av med lite energi för vissa och ta igen lite för andra..

Vi for då till skogs och tog en helt otroligt underbar skidtur!! Minsteman låg som en prins i pulkan och lade igen sina blå bara efter ett par stavtag.. Liam kämpade på och var helt överlycklig när vi skidade iväg in på Villavägen.. Han älskar verkligen att åka skidor och är såååå himla duktig!!!
När vi kom fram till Lill-Vallsjön vek vi av in på skoterleden och åkte över Gåsmyra tillbaka.. Där på myren tog den lille duracellkaninens krafter slut och han varierade mellan att tolka bakom mormor som gick till fots, kämpa på för egen maskin och lifta med brorsan som vaknat vid det laget.. : )

..HÖGKLASSIG LIVSKVALITÈ! STORSLAGEN SJÄLAVÅRD!

När vi kom fram till vägen igen ringde morfar lämpligt nog och bjöd oss på söndagsmiddag! Kunde knappast fått en bättre avslutning på denna kärleksfulla helg.. Ljuvlig köttgryta och en tupplur på soffan medan mormor spelade spel med de små.. Jag älskar de stunder då jag får komma hem och bli "liten" och ompysslad igen! : )

Nu ska jag knöla ner mig mellan mina små hjärtan som återigen insisterade på att sova i min säng bägge två.. Jag är verkligen överförtjust i detta nya påfund då jag har ett otroligt behov av att ha dem tätt, tätt intill just nu...

2 kommentarer:

Ina sa...

Härlig avslutning på en i övrigt jobbig vecka! Såå avundsjuk på pulkan, våran försvann ju i lågorna :-(

Synd att ni inte fick någon fisk i lördags, bättre lycka nästa år!! Synd du missade "the moment" när totalt minneslucka slog till o jag inte ens kom ihåg din mammas namn...pinsamt men sant :-D, hon såg nästan lite förnärmad ut!

Kramen <3

Anonym sa...

Underbart för er med ett sånt helgsslut! Jag måste säga att det såg fantastiskt roligt ut med skidturen som ni gjorde! Jag brukar gå runt där med Foxy och det är en lagom liten tur... ja jag börjar hemifrån och går över Petters hem och det är lagomt för mig och hunden. Så vackert vissa avsnitt så jag skulle kunna dra ut på sträckan ;-)
Kramen
Cissi