onsdag 11 mars 2009

Kåvepenin smakar skit. Det gör det verklligen....

...så stackers stackers barn!! ...Med de 1:a stegen följde Leos första pencillinkur....hua! Jo vi var på VC idag å herregud, han bara gnyr ju (Leo alltså - inte doktorn), så jag fick kapitulera på en kur..
Å spott å fräääs!!! 5ml 3ggr dagligen.....SUUUUUCK!!!! ..Jaha...nu e Liam uttråkad å har gått för att väcka "Lillepåll"(sötaste smeknamnet så hjärtat nästan brister!!!)....
Ikväll blir det en syndfull kväll med en stooor, självömkande godispåse framför TV:n. ...Men hur är det egentligen??? Visar de verkligen Grey´s å inte hockey på 5:an?? Det vore väl själva f-n om man ska måsta svära över att Timrå e i slutspel....hahahaaa...

Just ja! Svärmor! ...är det du som skriver anonyma kommentarer? ...om inte, who are you? Det GÅR självklart bra att vara anonym oxå... ; ) ...Å hörru! Världens bästaste svärmor i heeela vääääärlden..... Du/ni kommer väl i helgen som planerat? Jag menar så jag inte skrämt bort dig med fjällresan så du vill ha tbax sonen din...? hahahaaa!!! Nä, nu vet ja ju att du iiiinte är lättskrämd av dig...får väl va glad så länge du inte skaffar Facebook..... fniss!

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj då.. Ser att det visst är jag som är anonym, trots att jag är så noga med att skriva in adress.... Men klickar du på anonym så ser du vem jag är :-) Busigt!