torsdag 30 april 2009

"Man ska egentligen inte trotsa gravid...eller jag menar - gravitationen...."

=En klar finalist för veckans smartaste utlägg! haha!! Det myntades av en, i mina ögon, mycket intelligent fjortis på en sån där studsmatta tidigare idag...

MÅNDAG
Själavård.

For med älskade Jannice alias Lilla My till staaan å hann med hur mkt som helst! Vi penetrerade det mesta som gick i samtalsväg... ; ) medan vi även shoppade lite presenter till Elias, köpte nya gympadojor till mig (farwell all bad excuses....suck!), nya regnkläder till Måns, spottade å fräste å skrattade, åt mumsig meze till lunch (=...nån innegrej tror jag....gott va det iaf!), stal ett 5-pack strumpor, smidde planer för släktträff tillsammans med min ljuvlige 3-männing Joakim på Team Sportia, hittade en fiiiiiin fiiiiiin klänning/tunika t Jannice och hövligt hälsade på allt och alla.......

TISDAG

Träffade bästaste vännen från min barndoms gyllene år Maria Lundin (fd. Hjerpe) å hennes små charmtroll Alex å Albin. Käkade lunch på Wärdshuset å tog en titt på hemvändarna Anna å Mattias lya på "tandläkars"! Fick ÄNTLIGEN se lilla Mollie oxå!!! Deras alldeles nykläckta lilla underverk... Aaaaaw....!!! ..huuuur fiiiin å ljuvlig som helst!! Känns helt ofattbart att de faktiskt flyttat hem å att man kommer se mer av dem än bara en glimt framöver! Jippiee!! Underbart!!! : )
Tisdageftermiddag/kväll vill jag helst glömma.....när lugnet lagt sig över Byn 2:6 satt jag i soffan alldeles slut och rent av gråtmild... Någonstans på vägen från dagis tappade jag bort mina två smågrabbar å fick ett par obstinata vilddjur med mig hem istället! Första raseriutbrottet för Liam utbröt redan på dagis å sen ville det liksom aldrig ge med sig... På ett par timmar fick jag se flera nya sidor av mina söner och kan väl bara konstatera att utvecklingen går ....framåt!?

Liam gjorde bl.a. en klassiker å föll ihop i en hög på marken utanför ICA och vägrade gå hem.. I vanlig hopplös ordning körde jag förstås med "Nämen, ligg där då!...Nu går mamma och Leo! Hejdååå!"
...Givetviiiis blev reaktionen som alltid - ingen alls... Pelle, butiksföreståndaren, blev så beklämd då jag spatserade iväg med bestämda steg över parkeringen å frågade Liam; "Men ska jag följa med dig en bit då..?" varpå Liam trumpet svarade "Jaa!!" ...Det slutade med att Pelle gick med oss hela vägen hem från ICA, hand i hand med en lugn å lycklig Liam....Jag säger bara: Släng dig i väggen STIG!! :D ...DET kallar jag servicemind! hahahaaaa!!!

ONSDAG
Greysdag...utan Greys.....men lycklig ändå! : ) Maria kom hit å lämnade Alex på förmiddagen för att hjälpa Anna i lägenheten med att packa upp å så.. det blev en ljuvlig ljuvlig dag!! : ) Det började med en något nostalgisk kraftmätning mellan grabbarna (med tanke på hur deras mammor höll på en gång...haha!!) sedan var de bästisar hela dan! ; ) Här är de på väg med kanoten till Tyskland för att leka och köpa öl! De stannade å fiskade i stora havet och fick tonfisk på kroken! : )

Tisdagens hysteri var som bortblåst å jag kände verkligen hur det knoppades i hela kroppen å att grillpremiär var på sin plats tillsammans med ett glas rött framåt middagstid! Sagt å gjort for Johan till stan som ett skott å inhandlade 2009 års klotgrill och en BiB....att släcka elden med utifall man legat av sig under vinterhalvåret å råkar starta en eldsvåda..... ; )

Å det brann........å brann...å brann....å brann..........i munnarna på Fröken Modin å Fru Lundin! Vips var klockan torsadg å sen ännu senare... och sen snart frukost...å ändå hade vi bara avhandlat kapitel 1 i en lååååååång uppdateringshistoria...haha! Gud så ljuvligt det var...men usch å fy vad jag saknar min Mia... Jag önskar verkligen att Göteborg låg nästgårds.... : (


TORSDAG
Idag. Valborgsmässoafton! : )
Fick välbehövlig sovmorgon tills mina älskade å solens strålar välte mig ur sängen..
Har varit ute å påtat på mest hela dan...gjort diverse intressanta fynd då jag räfsat på gården! : ) ...Det som göms i snö....! Bland annat ligger det ju en kanot (-j-vl!) på gården som Johan lånat av Hansa i syfte att jaga bäver i vatten.... Det är tyvärr en liten reva på typ 1 meter i sidan på den....men det fixar jag!! sa Johan............ : / Grattis älskling, du har 15 dagar på dig innan jakttiden på storråttan e över...! ; ) Idag fick jag bli riktigt imponerad av min sambo igen efter en iver felsökning på 4-hjulingen till diagnos och operation... Från tummen mitt i pannan till världens Händige Manny - det tar sig sa majbrasan! ; )

..Nån majbrasa blev det inte för oss i år annat än på mycket långt håll. Pappan gjorde en bäverjakttur (på land) å jag å smågrabbarna gick på skogspromenad å sen via Backings hem.. Var in till tant Svea å fick kvällsfika å sen var det 2 trötta grabbar som kröp ner i säng för att ladda batterierna för imorrn! : ) ...Då ska de härja med Morfar å Mormor ett dygn! Pappan jobbar å Mamman ska till staaaan på Girls night out med Lotta å Sanna! Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! : D
Liten Bella klamrar sig fast i handväskan i tron om att hon oxå e inräknad i morgondagens äventyr! : )

onsdag 29 april 2009

söndag 26 april 2009

HIGH FIVE!

Nu är vi åter i hemmets lugna vrå efter en helg som blir svår att beskriva..... Det har bara varit himla underbart!! : ) Ledordet för detta inlägg blir rätt å slätt.....KÄRLEK!
På fredag morgon...ok, förmiddag.. lättade familjen Taikon från byn å styrde kosan mot Åre. Resan upp var ett enda joppedidi-jopopedidaaa och första stop blev "Lillänge" i Östersund (typ Birsta). Där inhandlades, förutom näringsriktig lunch på Mc Donald´s, en del livsnödvändiga saker såsom tidsfördriv åt barnen, champange å jordgubbar! ; )
När vi nådde upp på fjällé hade det mulnat på å börjat regna så det kändes heeeeelt ok att checka in under taket på (Sweet jesus what a place...!!!) Holiday Club..
Där väntade Västjämten himself, the one and only, min älskade kusin, "SuperMicke på superbokningen"!! ("Vååågeeeen....") ...haha.. ; )
..Ja, eller han kom ut från kulisserna då han pratat färdigt i telefon å vi snällt väntat en liten stund...
Men innan dess hade jag då struttat fram till receptionen med mitt bredaste léende å sagt "Hej hej! Vi vill checka in! Modin var namnet! ; )"
....."Jamen välkomna! Då ska vi se....." (....väntan......väntan.......väääääntaaaaan..............)
"Ehum, kan bokningen stå i ett annat namn tro...?"
..."Eeeh...naee...eller ok, prova Brinkman kanske...?....eller bara Mia - utan Modin - för det heter jag...alltså.....hrm!"
Precis då jag börjar känna mig lite fånig å packåsnan (I DESS RÄTTA BEMÄRKELSE - bild saknas TYVÄRR!!) bakom mig börjar svettas "plingar det till" i hans dator å bokningen dyker mirakulöst upppå skärmen! ....Ger mig tusan på att han glömt oss, super Micke, å hörde min gälla stämma utanför kulissen....hahahahaaa! ...Närå... skämt å sido... Varenda gång jag träffar dig, underbara älskade Micke, tänker jag på hur korkad man är som inte ser till å ses oftare å hur mycket jag faktiskt kan längta efter er! ...Nu träffade vi ju inte flickorna dina denna gång.... :( ...Men jag räknar iskallt som isvaken i Sauna world med att du vidarebefodrat alla pussarna! : ) ...å att vi ses snaaart igen!!

Så... När vi installerat oss i vårt underbara rum med utsikt mot både sjön å fjällé....

....var det bara av med kläderna omedelbart! ...för att gå och BADA(!!) Liam hade väntat å längtat efter detta i över en veckas tid så "...Kanske vi skulle i morgon istället..??" var fullkomligt uteslutet! ...Å visst var det ljuvligt! Både jag å Johan tjöt av förtjusning i vattenrutschkanan och ville åka mer, men fick inte för Liam...... : /
Med champangen på kylning somnade mamman - totalt utslagen - med barnen 20.15. ....Welly lomantic....
Nu var det ju så.. att även våra älskade vänner; Tommy o Jannice, Hansa o Therese uppehöll sig i Åre denna fantastiska helg (utan barn).....å var jätte, jätte, jäääääätte sällskapssjuka på fredagkväll.... vilket vi fastställde på lördagmorgon då jag hade 9 missade samtal... å ett par via recepition...! "Enträgen vinner...? ...Not this time..haha..
Lördag... Vi vaknade pigga och lyckliga till en bedårande blå himmel... Började dagen med härlig hotellfrukost! Mmmm!!! ...Sen hoppade vi nästan upp den i hoppborgen å pappan tog en skridskotur på konst-is inomhus....Hade TYVÄRR inte med oss vare sig kamera eller mobil... ; ) ...Men kan säga att jag är stolt...och det var mkt vackert! ; )
När resten av världen vaknat begav vi oss upp på skutan med kabinbanan! Liam var helt uppslukad av tillfället och alldeles tvärfascinerad av alla de "flygande korvarna" som seglade omkring i luften! Idag skulle det årliga "Skutskjutet" gå av stapeln å det enda vi såg av det var folk med nr-lappar på sig i kabinen och en karl i nalledräkt å med blåljus på hjälmen!
Där uppe där gud bor (eller bra så nära vi kan komma iaf känns det som) väntade våra älskade vänner, framförallt snygga (ovan nämnda) lagom till lunch!
Det blev en hel del köande å väntande på en matbit men herregud, vem hade bråttom?! Alla bara.....HIGH FIVE! .......? ; )
Efter maten gick vi ut igen, njöt av ögonblicket och samlades runt en läsk... Jag finner helt enkelt inte ord för den eftermiddagen så jag tar dessa till hjälp...







På kvällskvisten, då vi motvilligt tagit oss ner, väntade en utsökt middag på Holiday Club med präktig service å klockrena rekomendationer! ; )
Därefter tog jag och Liam oss ett kvällsdopp i det jättemysiga upplevelsebadet som verkligen tilltalar alla sinnen! Pappan å minsteman Leo tillbringade tiden på torra land i sportbaren.. : ) ..Vid detta laget hade jag tappat räkningen på "high fives"...men det blev iaf en till då united gjorde en makalös vändning medan vi plaskade runt intet vetandes...
Lördagkväll=myskväll på rummet med bara bara mys! Leopold fick sin bästaste high five i duschkabinen...där han även lyckades gnaga av en packning å fixa ett större vattenfall till sin stora förtjusning! (mamman å pappan lika förtjusta.....! : ))

Sen blev det plötsligt söndag!! : ( ...Vi vaknade kl 08.00 efter en ljuvlig sovmorgon(!!) och gick för att äta frukost..Varför har man aldrig med sig kamera då man verkligen borde?? Där fick Liam å Leo sällskap av Holiday Club´s egen Labbe vid frukostbordet - en fjällämmel från finska lappland - som blev bra mkt populärare än både mackorna, köttbullarna, yoghurten å muffinsarna.....
Det blev mera bad till smågrabbarnas, och föräldrarnas stora förtjusning innan det faktiskt var dags att åka hem.....
Brinkmans Juniors däckade nöjda och belåtna innan Undersåker... Vi gjorde ett par pitstop i Järpen på väg hem - först till moster Maggan å morbror Sten som var i full färd med att kratta å fixa snyggt på baksidan.. Ytterligare ett härligt vårtecken! : ) Då grabbarna sov tackade vi t.o.m. nej till kaffe å drog vidare till Lundhags men tyvärr inga fynd denna gång.. SÅ härligt att se Maggan å Sten oxå....samma där...man saknar er trots att man inte här sig iväg så ofta som man faktiskt kunde...... ; )
....Vi kom som sagt hem igen iaf... till +18,5c (!!!!) ... en underbar kväll/ ett underbart slut på en underbar helg som tog sig uttryck på olika sätt..
Jag å Liam gick till kyrkan med moffa för att lyssna på mommo, kyrkokören och vårkonserten! Jättejättefint tills det blev dags för psalmer... å allmänheten..å jag... Liam började stoooortjuta från "ingenstans" å jag undrade förstår varför???!! ...."Mamma INTE sjunga!! BARA mommo!!!" ....Så länge jag höll käft satt han som en korgosse.......
När klockan passerat 20 lämnade vi det ljuvliga kyrkrummet med Lidens kyrkokör bakom oss å gick hemåt för vila inför en ny vecka....(å här sitter jag nu....haha!) Pappan mötte oss i princip i dörren med bössan i högsta hugg med siktet inställt på en bäver......tyvärr varken sådan eller finnspets denna gång...! haha....
Jag är fullkomligt säker på att ja glömt nåt.... (som vanligt å som om inte detta vore långt nog...?) men nu äre FAKTISKT gonatt!
Micke: TUSEN TUSEN TACK!!!!! Vi säger bara YÄÄÄJ!!! :D
Till läsarna: Gu va kul med kommentarer!! : ) TUSEN TUSEN THANX T ER OXÅ!
...Å till alla er som vill ha ett jäkla braaaaa tips!! : http://www.holidayclub.se/

torsdag 23 april 2009

Om man vore 4-barnsmamma...

...skulle det inte vara någon som helst konst att få tiden att gå mellan 15.00 och 21.00! Jag har min underbara (snart 6 åriga.....- himmelåpannkaka!!!) gudson Måns å hans genomljuuuuvliiiigaaa storebrorsa Elias på besök över natten....! : )
Började redan igår med att fråga vad de ville ha till middag...sen har allt gått som en dans! ; ) Har stekt pannkaka för ett halvt kompani (tyckte Måns) å fick med beröm godkänt! (...Även om "pappas va godare" tyckte Elias...Hmmm...Men så hejjar han på Milan oxå, stackers pöjk.... ; )


De är fantastiska grabbarna Stridh... Jag ser verkligen fram emot fler kvalitéts-stunder nu när mina egna blivit lite större å allt blir lite "lättare"! : )
Annars så fick den här dagen en fantastiskt dålig start att jag aldrig sett maken.........(!!!) Jag fick faktiskt, helt sonika, ringa dagis å säga; "Jag känner inte igen min son idag, något är fel och jag är inte säker på att det ens är han......så Liam kommer inte idag....åsså är han lite snorig å hostig oxå....."
Vi är ju bortskämda med denna myyyysiga, ljuvliga och allt igenom positiva pojke på morgnarna som inte kan komma iväg fort nog till dagis....men INTE idag.... : /
Han måste ha vaknat på fel sida/drömt å därefter måste allt bara ha gått fel i hans värld...(Jag vääägrar ta till mig Jannices föga trösterika konstaterande "Ja han är ju 3 år! ; )"
Hela dagen har varit som en tidvis mkt smal balansgång mellan bra å inte bra....mest inte bra faktiskt... : (
Mamman däremot, har haft en riktigt stråååålande dag!! : ) Jag kände mig allt annat än pedagogisk efter starten på dagen... men vad gör man inte för "Siz Catharina" å hennes trevliga studenter...? ; ) Fick en jättebra stund med 2 finfina Florence-fans som bara var helt ljuvliga å inte ställde några frågor alls.... eeuuuh..hahaha! Önskar dem ALL lycka till med högsta betyg...(...after all my 10´s for my top Cat ofcourse! ; )
...Imorrn far vi åt västjämtland vi å! ; ) Ska bli SÅ mysigt!!! Vi åker hela familjen fre-sön å bor på Holiday Club i Åre! I helgen går det s.k. Skutskjutet av stapeln å det är mer eller mindre The End av säsongen.. Har iiiinga förväntnigar alls...tar det baaaara som det kommer.....! ; ) Jag har iaf utlovat en alldeles speciell brunch på vår balkong på lörmorgon... ; ) ...å Micke!! ...Det är ju bara ett vargtjut förbi Trillevallen eller hur??........eller så ses vi på samma ställe i eftermiddagssolen istället...? ; )
Det vart ju helt plötsligt en hela massa att se fram emot även efter detta! :D ......Lovely!!!! Lotta å Sanna....TACK!!!! Jag läääängtar dit å!!!! ; ) ...Tänk att få höra EEER sjunga!! ...å i mikrofooooon!!! : )) Yiiiihaaa!!!
....Nu tar vi semester. See ya! ; )

tisdag 21 april 2009

Idag är det tisdag och ingenting annat!

Dagen började som tänkt med sällskap av Anna å prinsessan Isabelle på morgonkaffe - så den hade knappast kunnat börjat bättre! ; ) De fick ge familjen Modin/Brinkman en timme att vakna till å komma igång men sen var det bara avslappnat, tillbakalutat och bara urmysigt.... haha!
Sen tog det en snabb vändnig och ingenting fortsatte som det var tänkt.... Hela da´n har känts som ett enda "Jaha.., nähä.., ja men då....eller?" Jag har troligen någon slags störning ungefär som hon Dr. Virginia Dixon i Greys......eller......äsch! Kan bli lite lätt förvirrad bara vilket ofta tenderar att hålla i sig resten av dagen...
Men så här 10 timmar och tre landskap senare känns det rätt stabilt ändå! Det är snart desperata hemmafruar på TV så jag ska inte bli långdragen...

Igår åt jag tårta till lunch. Ja det gjorde jag.. Sen blev den lilla röda med eldgaffeln nersparkad av moralkärringen som bor i nackhåret mitt å jag blev tvungen att sona mina synder! Detta med en lååång promenad som jag i ärlighetens namn trodde skulle bli min död.. EN KOMMA EN MIL mina damer å herrar! DET vet alla som känner mig är antingen en bragd eller ett tecken på tillfällig sinnessjukdom...
Hursomhelst överlevde jag och får lov att erkänna det var ganska ljuvligt faktiskt! Vädret var ju bara så underbart...å när jag uppfunnit min lek blev vandringen i evigheten riktigt spännande! Jag bestämde mig för att identifiera olika vårtecken å hittade massor faktiskt, endel lite mer välkomna än andra....

Men VEM har tappat sin lila strumpa??? .....Jag skulle så gäääärna vilja veta dess historia!

måndag 20 april 2009

Min hall gör mig galen....

....riktigt skogstokig emellanåt faktiskt!!!! Jag är så TRÖTT på den existensminimala ytan att röra sig på, den livsfarliga avgrunden till källaren och alla dessa kläder för alla helvetes tillfällen!!! ....Dessa drivor av skor, jackor, leksaker, söndertuggade pinnar, bomullsliknande syntetisk stoppning som definitivt gjort sitt som stoppning i något som förresten inte alls hör hemma i hallen överhuvudtaget (!!) DET bland alla andra oidentifierbara leriga ting......
För en stund sedan expolderade min vredesvulkan och det utbröt en tsunami i vår lilla hall vilket resulterade i att det nu bara är de väggfasta tingen som är på sin plats....

Så nu sitter jag här å frustar som en tjur och låter det ryka färdigt ur öronen en stund.. Sedan ska jag på ett mycket moget och vuxet sätt ta ett par djupa andetag och gå ner och råda bot på problemet. Göra det bästa av situationen iallafall.
Johan flydde med minsteman på 4-hjulingen och jag kan bara hoppas att han återvänder överhuvudtaget.

Johan blir aldrig så arg som jag kan bli. Han är den lugna, trygga, stabila i vår familj.. Den man alltid kan hålla i och lita på då det stormar omkring en. Han är också den som ofta väljer att se saker ur ett enkelt, lättsamt och positivt perspektiv och som ofta försöker vända mitt blixtrande humör med hjälp av någon vitsig kommentar - men som oftast misslyckas.......
När det stormade som värst i vår lilla hall och leriga stövlar viner genom luften säger han: "Men tänk på alla barn som bor i en hydda och skulle vara jätteglada över en hall...." ...Några sekunder senare: "Men AJ! Du kan ju inte kasta vagnen på mig heller!"

Ja så det finns helt klar en god och en ond i vår familj....men ingen ful iallafall! : )

Igår söndag hade Liam sitt 3-års kalas vilket blev hel-lyckat! Han var SÅÅÅ lycklig precis hela da´n - helt underbart att få uppleva som föräldrar! Han kvittrade till och med om hur glad han var då det var läggdags.. Förgyllde stunden med sin närvaro gjorde en samling av våra kära vänner men jag måste säga att jag tyckte de var dåliga på att fika! ; ) ...Så nu måste vi offra oss och äta upp resterna av tårtan å högen med bullar till lunch......SUCK!

Dagen bjöd på en hel del överraskningar med eller utan papper....eller annat på! :D

När det börjat dra ihop sig för kalasstart och mamman flyger omkring och donar som bäst knackar det plötsligt på dörren........å sen händer inget mer...! Nu finns det bara en person i hela världen jag känner som gör så.... Därför blir jag alldeles varm i hjärtat, flyger ner för trappen, vräker upp dörren å där står hon!! En hopkurad pytteliten människa med fobi för hundar, på skakiga ben - precis som en nykläckt kyckling.. Jag tar henne i min trygga famn och räddar henne från det otäcka fyrbenta monstret! Men det är ingen kyckling - det är Jenny! ...Å med sig har hon inga mindre än fina fiiiina Josefiiiiin å den ljuvliga lilla tösabiten Maja! : ) ...Gud så jag längtat efter dem... Tyvärr gick tiden så jäkla fort så jag längtar lika mycket nu som innan... : / Jossan hade fullt upp att hålla koll å vaka över Maja, som en riktigt hönsmamma ; ) ..å Jenny pratade mest bort tiden i mobilen........ Jag hoppas verkligen vi kan ses nå snaaaaart igen! Förhoppningsvis återser vi Jossan i Åre redan nästa helg!

Här är några bilder från första halvlek av kalaset..



Dagen avslutades som planerat med buffé på Wärdshuset Liden... Helt ljuvligt, fräscht, smakfullt (både för smaklökarna och ögat) och trevligt - preciiis som vanligt! Igår serverades bl.a. en magnifik trattkantarellsoppa...Mmmmm!!
Nu har min käre sambo faktiskt vågat sig hem igen...så nu ska jag gå å kolla status där - hur populär och älskvärd jag är å sen tror jag det bestämt är dags för lunch! ; )

söndag 19 april 2009

YÄÄÄ!!

...Jag blev min egen 3000:de besökare!! : ) Hahahaaaaa.......
Har inte tid å picka ner nå mer här just nu.. Måste verkligen ta ett skutt ur morgonrocken å göra ett ryck! Liam ska ha ett litet kalas i eftermiddag.... å det var inte tänkt å bli ett pyamasparty..haha!
Efteråt vid 16-tiden blir det buffé på Wärdshuset! Ljuvligt att slippa tänka på middagen så här på söndan ibland! ...Bara få sätta sig vid dukat bord tillsammans med familjen å bara njuuuuta....tänk om alla tänkte så NÅNGÅNG ibland!

fredag 17 april 2009

What a absolutely fabulous friday!!

...fast i morse hade jag lördag och det var inte förrän Liam bokstavligen hoppade på mig å tjafsade om dagis som hissen gick ända upp...... Så efter en smärre ommöblering i skallen å några snabba ryck kunde han, en timme (en av de bästa i mitt liv...)försenad, förtjust motta fröknarnas grattiskramar i efterskott! ...Ååååh.... han är stolt när han knövlar upp tre fingrar å deklarerar att han nu är 3 år.....!!
Gårdagen var trots det klassiska "Aprilvädret" en riktigt mysig höjdare! Mormor kom förbi på förmiddagen och hängde med ut för att prova hockeyspelet Liam fått... Mitt i spelet uppstår en konflikt då mormor inte begriper vad det är han så envist påpekar och vill (?!?!?) Tillslut bryter vårt charmanta födelsedagsbarn ihop och idiotförklarar en förtvivlad mormor... Dååå ramlar poletten ner... Han hade ju lagt upp pucken för en tekning! ...Å där står hon på andra sidan blålinjen å fattar ingenting..... hahahaha!!! Viiilken lättnad - för oss alla!

Hela dagen bestod av ett frosseri av paket med fina saker i... och det är inte mycket som slår Liams reaktioner/ansiktsuttryck då han får se vad som döljer sig i pappret! Han har alltid blivit så himla uttrycksfullt lycksalig, överraskad, fascinerad och framför allt tacksam då han fått paket... Nu blir han mest lycklig.... - till en början iaf! hrmpfhaha!!


Av sin mamma, pappa å lillbrorsa fick han ett jättestort paket med en traktor i! ...Johan undrade varför VARFÖR de inte gör kartongen bara liiiite större å stoppar ner hela traktorer utan monteringsbehov..... "Händige Manny" hämtade dock sin verktygsarsenal å mekade ihop den på ett kick! ; ) ...Sen vet jag inte om det var pappan eller sonen som va stoltast...?

Till kvällen kom mormor, morfar å Alex å käkade middag med oss! Det blev "Biggans kyckling" och därmed succé igen! ; ) Därefter dök det även ner en fikasugen familj från ovan med god aptit och mer paket.... Efter både en och två omtagningar/tändningar lyckades en frustrerad och kanske liiite tjatig mamma fånga det stora "blåsa ut ljusen ögonblicket" och det var äntligen varsågod....Å vi fikade å fikade (vissa med fler sinnen än andra) å mös å mös å kvällen var fulländad!!


Det var inte lätt för mamman att hålla tbax tårarna kan jag säga då vi senare låg nedkrupna under täcket, näsa mot näsa på kudden, och med den lilla mjuka armen om min hals... VART FINNS HANDBROMSEN???
Dagen med dagens datum började ju som sagt med en restart av av hjärnans olika lober... Därefter åkte jag och Leo hem och väntade in fiiiinfrämmandet från staaan!!! ; ) ...Mor å doter Lotta å Sanna! Lagom till lunch dök de upp...å sen gick allt bara alldeles för fort! Suck...jag ville verkligen inte att de skulle åka hem...!!! Så den sista halvtimmen kändes det som om jag satt å klurade på tänkbara gisslanscenarion medan jag bara nickade och "mm:ade"....
Gud så mysigt å roligt det var... Dom är så otroligt härliga ...å lite som... Thailand! - måste upplevas för att man ska förstå! Jag har länge hävdat att Sanna är en person som jag är välsignad med att ha i min närhet..bl.a. för att hon alltid lyckas locka fram ett bra humör och positiva tankar! ...Å i sällskap med sin mamma blir allt liksom....dubbelt så braaa! : )
Men guuuud vad ni ska sitta där å gotta er nu då....å det gör ni rätt i vettja! ; ) (...Å Lotta...ifall du skulle snubbla över några mille nån dag eller att det plötsligt händer dig vill jag bara klargöra att detta INTE är fråga om nåt slags rövslickeri..................erhm! ; )
Malousan tittade oxå in å förgyllde stunden med sin närvaro....härliga härliga människa och även hon en mycket älskad vän!

Vi surrade om ditten, datten å självklart kissekatten.........! Å visst är det ment to be! Kattongen är fullkomligt förälskad i Sanna - ser man ju lång väg! ..Å idag fick man även se hur den nickade gillande mot Lotta, som nu kapitulerat till att ta henne på "prov".......? hahahahahahaaaa!!!! ...Alltså kampen mor v/s dotter i den frågan är helt oslagbar!! Bästa ronden idag var nog ändå när Lotta undrade varför i helsike inte Magnus kunde ta katten då?? ...å Sanna kontrade med; "Men mamma, det blir ju inget bra...då kommer jag ju aaaaaldrig att va hemma med dig...." (Bad BAD girlie!! ; )
Jaa....de har verkligen ett enastående förhållande de två som man kan likna på så många fler sätt en en Thailandsresa..... Detta är ungefär som jag föreställer mig dem om.... typ 30 år eller så...? .....still absolutely fabulous! ; )


.....Kom snaaaart tillbaka flickor! Det blir garanterat varken tyst eller tråkigt!